Sportivii de la CS Tomis Karate Constanţa, medaliaţi la Naţionalele de Karate Shotokan

572

Articole de la același autor

Rezultate foarte bune obţinute de copiii, mini-cadeţii, cadeţii şi juniorii de la CS Tomis Karate Constanţa la Campionatele Naţionale de Karate Shotokan, competiţie găzduită, timp de trei zile, de municipiul Craiova. O remarcă specială pentru Eva Ilinca Pencu, sportivă care a cucerit nu mai puţin de cinci medalii de aur!

Desfăşurate la Craiova, întrecerile Campionatului Naţional de Karate Shotokan rezervat copiilor, mini-cadeţilor, cadeţilor şi juniorilor au reunit la start nu mai puţin de 285 de karateka, legitimaţi la 27 de cluburi din toată ţara.

De la Constanţa, au fost prezenţi sportivii de la CS Tomis Karate (antrenori Valerian Muşat, Gabriel Albici, Valerian Muşat jr. şi Anca Vasile). 




„O competiţie de mare importanţă, în care concurenţa a fost acerbă, iar dorinţa de a obţine medalii, pe măsură. Sportivii noştri au abordat Naţionalele cu mare ambiţie, determinare, motivare şi subliniez faptul că, pe lângă performanţele distincte ale clubului, ei reprezintă pepiniera secţiei de karate a CS Farul.

Din tot lotul, distingem - fără teama de a greşi - calităţile de excepţie ale Evei Ilinca Pencu. Elevă a Şcolii Gimnaziale nr. 38 «Dimitrie Cantemir», ea a cucerit cinci medalii de aur, la toate probele, având o concurenţă deosebită şi ajungând pe podium la cel mai înalt nivel de fiecare dată”, a declarat, pentru ziarul „Cuget Liber”, Valerian Muşat, antrenor emerit 7 Dan.

Iată-i pe constănţenii medaliaţi la Naţionale: Eva Ilinca Pencu: cat. 8-9 ani, min. 30 kg, locul I la Kata, locul I la Kumite WKF, locul I la Kumite Shobu Ippon, locul I la Kumite Shobu Sanbon; Eva Georgia Marin: cat. min. 25 kg, locul III la Kata, locul II la Kumite WKF, locul II la Kumite Shobu Ippon, locul III la Kumite Shobu Sanbon; Maria Croitoru: cat 8-9 ani, alături de Eva Ilinca Pencu şi Eva Georgia Marin, locul I la Kata; Erik Fercu: cat 7-8 ani, min. 25 kg, locul III la Kata, locul II la Kumite WKF, locul II la Kumite Shobu Ippon şi locul II la Kumite Shobu Sanbon; Robert Mihai Marin: cat 10-11 ani, min. 50 kg, locul III la Kata; Matei Fercu: cat 10-11 ani, min. 50 kg, locul III la Kata individual; Alexandru Belei: mini-cadeţi, cat. 12-13 ani, min. 50 kg, locul I la Kata, locul III la Kumite WKF; Sofia Ravdan: mini-cadeţi, 12-13 ani, cat. min. 43 kg, locul V la Kata şi locul V la Kumite WKF; Sofia Maria Niculaie: cat. mini-cadeţi, 12-13 ani, plus 52 kg, locul V la Kata şi locul V la Kumite WKF.


 

XXX

Concomitent cu întrecerile Naţionalelor, au avut loc şi cele ale Cupei României de Karate Shotokan, un nou prilej de a se remarca pentru sportivii de la CS Tomis Karate Constanţa.

Elisa Alev Asan s-a clasat pe locul al doilea la Kata individual şi pe locul al treilea la Kumite WKF, cat. cadeţi, 14-15 ani, Gabriel Cristian Mocanu a cucerit tot medaliile de bronz la Kata şi Kumite WKF, cat. juniori, min. 76 kg, în timp ce Emre Yener Asan a terminat pe poziţia a treia la Kumite WKF, cat. cadeţi, 14-15 ani, plus 60 kg.

Foto: CS Tomis Karate Constanţa



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2911 secunde