Fotbal / Farul, Rapid şi FCSB, calificate matematic în play-off-ul Ligii de Tineret

120
Fotbal / Farul, Rapid şi FCSB, calificate matematic în play-off-ul Ligii de Tineret - 1-1666007600.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 16 octombrie, au avut loc meciurile din cadrul etapei a 9-a a Ligii de Tineret la fotbal. Lupta pentru play-off continuă și în ultimele două runde rămase de disputat, informează Federaţia Română de Fotbal.

Rapid, Farul și FCSB sunt formațiile din Seria de Est care au obținut calificarea matematică în play-off. Rapid, calificată deja în urma succesului cu Farul din etapa precedentă, a pierdut pe terenul Politehnicii Iași, scor 2-3. Cu acest succes, formația din Copou păstrează în continuare șanse teoretice pentru accederea în play-off.

Farul Constanța și-a asigurat matematic prezența în play-off grație succesului cu 2-1 de pe teren propriu cu FC Voluntari. A fost un meci disputat, scorul la pauză fiind 0-0. Luca Băsceanu a deschis scorul în startul reprizei secunde, Ștefan Duțu, cu al treilea său gol stagional, reușind să dubleze avantajul gazdelor. FC Voluntari a redus din diferenţă prin George Ardelean, 2-1 fiind și rezultatul final.

Ilfovenii păstrează în continuare șanse matematice de a se califica în play-off, fiind la trei puncte de locul şase, ocupat în acest moment de ACS Sport Team.

Cea de-a treia echipă calificată matematic în play-off, FCSB, s-a impus pe teren propriu cu ACS Sport Team, scor 2-0.

Atât FCSB, cât și Farul vor disputa meciurile din etapa a 10-a la mijlocul acestei săptămâni. Miercuri, 19 octombrie, de la ora 12.00, FCSB joacă în deplasare cu Dinamo, în timp ce Farul evolua pe terenul celor de la CSA Steaua.

Cu șanse teoretice de a prinde ultima poziție ce duce în play-off, Dinamo are nevoie de o victorie în partida cu FCSB pentru a mai spera la un loc în primele şase echipe și înaintea ultimei etape de campionat. De cealaltă parte, o victorie pentru CSA Steaua în duelul cu Farul ar fi echivalentul calificării matematice în play-off pentru jucătorii din Ghencea.

Foto: academiahagi.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.79 secunde