Fotbal / Comitetul Executiv al FRF a aprobat efectuarea unei noi înlocuiri de jucător, în cazul meciurilor cu prelungiri

81
Fotbal / Comitetul Executiv al FRF a aprobat efectuarea unei noi înlocuiri de jucător, în cazul meciurilor cu prelungiri - 1-1665912822.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, în cadrul ultimei şedinţe, introducerea celei de-a şasea schimbări de jucător la toate meciurile din România la care se vor disputa prelungiri, masculin şi feminin, seniori/senioare/juniori.

„Am decis să implementăm în fotbalul românesc cea de-a şasea înlocuire pentru toate meciurile care se dispută în sistem eliminatoriu care ajung în prelungiri în maximum trei momente de oprire a jocului. Există menţiunea că în partidele cu prelungiri există o oprire suplimentară. La Cupa României fusese deja implementată această măsură printr-o hotărâre de Comitet de Urgenţă validată de Comitetul Executiv”, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

De asemenea, Comitetul Executiv al FRF a aprobat o investiţie de 200.000 de euro pentru transformarea unui teren cu gazon sintetic într-unul cu iarbă naturală din cadrul Centrului Naţional de Fotbal Buftea.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6044 secunde