Fotbal / Răzvan Burleanu: „E nevoie de o transformare mentală, că putem să câştigăm cu orice adversar”

91
Fotbal / Răzvan Burleanu: „E nevoie de o transformare mentală, că putem să câştigăm cu orice adversar” - 1-1665914658.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, în conferinţa de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv, că grupa în care a fost repartizată naţionala ţării noastre în preliminariile EURO 2024 este una echilibrată, dar „nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece”.

„Am fi putut avea în grupă adversari mai dificili, mă refer aici la cei din grupele B şi C. Este o grupă echilibrată, în care ne aşteptăm ca punctele să se împartă între mai multe echipe. Sperăm ca, la final, noi să fim echipa cu cel mai mare număr de puncte.

Campania de calificare la EURO 2024 reprezintă o oportunitate unică pentru construirea unei echipe pentru înalta performanţă. Sunt mulţi jucători care au trecut prin turneele finale Under-21, dar şi jucători cu experienţă care au performat la echipele de club. Împreună au şansa să formeze o echipă care să îşi îndeplinească misiunea de a merge la următorul turneu final.

Nu e un proces uşor, e nevoie de o transformare mentală, că putem să câştigăm cu orice adversar. Trebuie să ne batem să câştigăm această grupă de calificare.

Rolul nostru nu e să ne îmbătăm cu apă rece, ci să luăm ce funcţionează bine şi să îmbunătăţim. Dacă e să distrugem şi ceea ce avem, acea fărâmă de speranţă şi de optimism, acea coeziune între vestiar şi staff-ul tehnic, atunci ce sens are să mergem mai departe?”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

România va evolua în Grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024, din care mai fac parte Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5827 secunde