Fotbal / Peste 5.000 de suporteri s-au înscris pentru a avea acces la cele mai bune bilete la EURO Under 21

137
Fotbal / Peste 5.000 de suporteri s-au înscris pentru a avea acces la cele mai bune bilete la EURO Under 21 - 1-1666016700.jpg

Articole de la același autor

În mai puțin de două săptămâni, iubitorii de fotbal din România s-au înregistrat pentru a avea prioritate în alegerea celor mai bune bilete la turneul final de anul viitor. Peste 5.000 de fani ai fotbalului s-au înregistrat până acum.

Suporterii care se înscriu până marți, 18 octombrie, ora 17.00, adică până la tragerea la sorți a grupelor de pe 18 octombrie, vor fi primii care vor putea cumpăra bilete la meciurile Euro Under 21 2023 ce se joacă în România, la București și la Cluj, urmând a avea o perioadă în care doar ei pot achiziționa bilete, la maximum 45 lei/ bilet, informează Federaţia Română de Fotbal.

Turneul final, la care vor participa 16 echipe, între care reprezentativele țărilor-gazdă, va fi organizat în țara noastră în două orașe, Cluj-Napoca și București, fiecare oraș urmând a fi gazda unei grupe. Acesta se va desfășura în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023.

Stadioanele din România care vor găzdui meciuri sunt Steaua și Giulești, din București, „Dr. Ctin. Rădulescu” și Cluj Arena, din Cluj-Napoca. Meciul de deschidere va avea loc în România, iar ultimul act al competiției se va desfășura în Georgia.

Marți, 18 octombrie, de la ora 19:00, la București, în incinta Ateneului Român, va avea loc tragerea la sorți a grupelor. Echipele participante la turneul final sunt România și Georgia, din postura de țări gazdă, Norvegia, Germania, Spania, Portugalia, Țările de Jos, Elveția, Italia, Anglia, Franța, Belgia, Ucraina, Cehia, Danemarca și Israel. Cele 16 echipe naționale vor fi împărțite în 4 grupe. Primele două clasate se vor califica în faza sferturilor de finală.

Ediția din 2023 va stabili și echipele calificate la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Fiind gazdă, Franța este deja calificată. Celelalte trei locuri disponibile Europei vor fi completate cu primele trei clasate la turneul final din vara viitoare, exceptând reprezentativa Franței.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5851 secunde