Sportivii medaliați la JO de la Rio, premiați de Renault

260

Articole recomandate

Ca partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Re-nault oferă tuturor medaliaților de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 autoturisme din ediția limitată Renault Olimpic - Kadjar, Captur și Clio, cu un design inspirat de JO de la Rio și dotări suplimentare față de versiunile standard, informează un comunicat remis Agerpres.

Astfel, sportivii care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic în cadrul Jocurilor Olimpice de vară din acest an sunt premiați de Renault Commercial Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliați cu argint primesc cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinși cu medalii de bronz primesc din partea Renault câte un Clio.

Nicu Vlad, președintele interimar al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a declarat: "Felicităm sportivii care au obținut performanțe deosebite la Jocurile Olimpice din acest an și mulțumim companiei Renault pentru susținere și implicare. Parteneriatul dintre COSR și Renault România este unul de lungă durată și reprezintă un real sprijin pentru Echipa Olimpică a României, pe măsura eforturilor depuse de sportivii noștri pentru a rămâne în elita mondială".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0913 secunde