Sporturi de iarnă / Elena Sorina Țicu, noul președinte al Federației Române de Bob și Sanie

124
Sporturi de iarnă / Elena Sorina Țicu, noul președinte al Federației Române de Bob și Sanie - 11-1675253883.jpg

Articole de la același autor

Cu o experiență de peste 30 ani în domeniul sportului și de peste 10 ani în administrația sportivă, Elena Sorina Țicu a fost aleasă în cadrul Adunării Generale Extraordinare cu unanimitate de voturi și a preluat conducerea Federaţiei Române de Bob şi Sanie.

„Rămân aceeași persoană dedicată muncii mele! Voi fi alături de cluburile sportive, pentru că trebuie să avem grijă împreună de sportivii noștri care ne reprezintă cu succes la competițiile internaționale. Îmi doresc să formăm o echipă și să conducem împreună drumul ascendent al Federației Române de Bob și Sanie”, a declarat noul preşedinte al federaţiei.

Sorina Elena Țicu a practicat sportul de performanță la disciplina sanie-feminin, după care a început cariera de antrenor. A participat la patru ediții a Jocurilor Olimpice ca lider al delegației României la sanie, bob și skeleton (Torino, Sochi, PyeongChang și Beijing). Totodată este reprezentantul sporturilor de iarnă din România în cadrul Comisiei Tehnice Olimpice și pentru Sportul de Performanță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3065 secunde