Turneul Asociației Internaționale de Rugby "Dunăre - Marea Neagră"

"Stejăreii" U21, vedetele reuniunii de pe litoral

375
Echipa națională Under 21 a României și-a confirmat participarea la turneul Asociației Internaționale de Rugby "Dunăre - Marea Neagră", cea mai importantă întrecere rezervată sportului cu balonul oval organizată în Dobrogea.

Numărul echipelor ce vor lua parte la întrecerile turneului Asociației Internaționale de Rugby "Dunăre - Marea Neagră" a crescut la patru, după ce tehnicienii naționalei sub 21 de ani a României și-au dat acordul pentru ca "stejăreii" să vină și să joace la Constanța. Celelalte formații participante sunt campioanele Ucrainei, Bulgariei și prim-divizionara Constructorul-Cleopatra.
Ediția inaugurală a turneului va avea loc în peri-oada 27 februarie - 8 martie, iar partidele se vor desfășura pe stadionul din Complexul Sportiv "Badea Cârțan". Ședința tehnică și tragerea la sorți a partidelor sunt programate în data de 27 februarie, de la ora 18, la Bavaria Blu din Mamaia, hotel în care vor fi cazate delegațiile străine.
"Va fi un concurs puternic, iar noi ne dorim să putem alinia cea mai bună formulă de echipă. Pentru Graur, Bucevschi, Damian, Pîrvu și Moraru, componenți ai lotului U20, este un bun prilej de antrenament înainte de participarea la Campionatul Mondial", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Altfel, sâmbătă, de la ora 10, la sala de protocol a RCJ Farul, va avea loc ședința de analiză a Asociației Județene de Rugby. La eveniment, coordonat de președintele forului, Florian Constantin, sunt invitați reprezentanți ai tuturor grupărilor de profil din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7878 secunde