Triplusalturi constănțene spre medaliile naționale

527
Patru atleți constănțeni participă, vineri și sâmbătă, la București, în probele de triplusalt ale Campionatului Național de sală pentru juniori 1. Cei patru sunt Beatrice Morar (Farul), Andreea Rapotan (Farul - CSS1), Dorian Barbu și Dragoș Sbarcea (ambii, Farul - LPS "Nicolae Rotaru" CSS), Morar urmând a concura și la o a doua probă, 60 m. Antrenorii sportivilor sunt Dan Cojocaru, Lenuța Dragomir, Cecilia Gevat și Alin Larion.
La întrecerea din capitală și-au anunțat prezența și alți constănțeni, precum Mădălin Târșoagă (CSS1, antrenor - Ion Oltean), care va concura la 800 m, sau Răzvan Nicola (CSS Medgidia; Coculeana Oltean), la 1.500 m și 3.000 m.
Tot în București, sâmbătă, se desfășoară și etapa a doua a Campionatului Național "Grand Prix" de juniori III, de la Farul nelipsind Elena Grosu (cu evoluții la 60 m garduri și lungime) și George Moroșan (300 m), elevi de-ai lui Gevat și Larion, creditați cu șanse la medalii.
La etapa a doua a Grand Prix-ului de sală al juniorilor II, cele mai bune clasări, pe locul 5, le-au avut Andrei Dănilă (CSS1), la triplusalt, Alexandru Damian (CSS1 - Farul), la greutate, și Oana Ganera (CSS1 - Farul), la 60 m. Au mai concurat, din Constanța, Adrian Bujoi, Liviu Ștefan (CSS1 - Farul), Cristian Coca, Rareș Dinu și Alexandru Constantin (toți, de la CSS1).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5282 secunde