"Stejarii" au spulberat Brazilia, în ultimul meci test al lunii

264

Articole de la același autor

Sâmbătă, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, naționala de rugby a României s-a impus în fața Braziliei, scor 56-5, în ultimul meci test al lunii iunie. 


"Stejarii’" au reușit nu mai puțin de opt eseuri, prin Andrei Gorcioaia (trei), Andrei Rădoi (trei), Mihai Macovei și Valentin Popârlan, șapte transformate de Luke Samoa și unul de Florin Vlaicu. Pentru "Tupis", a marcat Andre Arruda (eseu). 


România a încheiat meciurile test din luna iunie cu două victorii și un eșec: 21-33 cu Japonia, la Kumamoto, 25-9 în fața Canadei, la Edmonton, și 56-5 cu Brazilia, la București. 


Încasările obținute din vânzarea biletelor de la meciul România - Brazilia vor fi redirecționate spre familia tânărului rugbist Andrei Burdușel, elev la CNAV, care s-a stins din viață joi, 22 iunie. Diagnosticat în ianuarie 2017 cu rabdomiosarcom cu tumoră primară la nivelul mușchiului abdominal și cu metastaze pulmonare, hepatice și osoase, Andrei ar fi împlinit 18 ani pe 25 iunie. La meciul de sâmbătă, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Andrei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0394 secunde