"Stejarii", în coasta Franței, la rugby pe plajă

519
Echipa de rugby a României a ocupat locul doi la Euro Beach Rugby FIRA-AER, după ce a pierdut finala în fața Franței. Turneul a avut loc la Anglet (Franța) și a reunit la start zece reprezentative.

Rugbiștii români au jucat cinci meciuri în prima zi a competiției și au ocupat locul patru la general. În meciurile din grupă, "stejarii" au învins Irlanda, Rusia și Spania, dar nu au cedat derby-ul cu Franța.

Au urmat semifinalele, cu o nouă victorie contra Italiei. Bucuria românilor nu a fost completă, pentru că, în marea finală, au dat din nou piept cu naționala "Cocoșului galic", gazdele impunându-se cu scorul de 4-1 la eseuri.

Clasament final: 1. Franța, 2. România, 3. Italia, 4. Țara Galilor, 5. Irlanda, 6. Rusia, 7. Portugalia, 8. Georgia, 9. Spania, 10. Ucraina.

v v v

Echipa de rugby juniori sub 12 ani RC Mangalia (antrenor, Lavinia Lungu) s-a clasat pe locul trei la Cupa Dunării de Jos, competiție ajunsă la ediția cu numărul 14, organizată, zilele trecute, la Galați, de Inspectoratul Școlar Județean, Direcția pentru Sport a Județului Galați, Colegiul Tehnic "Traian Vuia", Rugby Club Municipal Galați și Federația Română de Rugby.

La secțiunea U12, prima poziție a revenit echipei Școlii nr. 3 Mastacani (6 p), urmată de CSS Bârlad (4 p), Mangalia (2 p) și CSS Tecuci (2 p).

La turneul coordonat de Ionuț Bodea, au participat, în total, 18 echipe, reprezentând cluburile LPS Focșani, CSS Bârlad, Stejarul Buzău, CSS Tecuci, CTTV Galați, RC Mangalia, Iantra Gabrovo și RC Bercovice, la categoriile U15, U16, U17 (rugby în 7), U12 și U14 (mini-rugby).

Meciurile au fost arbitrate de Gheor-ghe Andrei (Galați), Cristian Năstase (Tecuci) și Gheorghiev Pen-cef (Bulgaria). Directorul de dezvol-tare al Regiunii Moldova Sud, Ion Viorel, a premiat echipele câștigătoare cu materiale oferite de FRR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Sport : Balonul oval trage spre Mangalia
Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Bomba" USL a explodat la Mangalia
Marţi, 26 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cine minte la Mangalia?
Pagina a fost generata in 0.3561 secunde