"Stejarii", în linie dreaptă cu pregătirile înaintea turneului din Lituania

263

Articole de la același autor

Câștigătoare a primei etape a Men’s Sevens Trophy de la Zagreb, naționala de rugby în 7 a României se reunește, în această dimineață, la sediul federației, pentru o pregătire centralizată de 10 zile, la București, informează frr.ro. 


Jucătorii se vor caza la Hotel Sport, Complexul Sportiv Național "Lia Manoliu" și se vor antrena la stadionul "Arcul de Triumf". 


După acest stagiu, "stejarii" vor pleca direct în Lituania, la Siauliai, unde, în zilele de 30 iunie și 1 iulie, va avea loc etapa a doua a Campionatului European. 


Pentru acest stagiu, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 17 rugbiști, printre care căpitanul Daniel Carpo, fost jucător al Farului Constanța, și Ionel Melinte, fost jucător al CS Cleopatra Mamaia. 


România a câștigat prima etapă a Men 7’s Trophy din Croația, după ce a învins, în finala competiției, Lituania, scor 31-26. 


Echipele participante la runda secundă sunt împărțite în trei grupe: A: România, Ucraina, Luxemburg, Letonia; B: Lituania, Danemarca, Croația, Ungaria; C: Belgia, Israel, Bulgaria, Cipru


În prima zi de turneu, România va întâlni Letonia (ora 9.00), Luxemburgul (ora 11.45) și Ucraina (ora 14.30). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1345 secunde