"Stejarii" înfruntă "diavolii negri", sâmbătă, la Constanța

331
2

Articole de la același autor

Sâmbătă, 8 martie, reprezentativele de rugby ale României și Belgiei se vor afla față în față la Constanța, într-o partidă din cadrul Cupei Europene a Națiunilor. "Stejarii" continuă lupta pentru titlul de campioană, în timp ce "diavolii negri" speră încă într-o salvare miraculoasă de la retrogradare. 


Faptul că, de-a lungul anilor, cele două națiuni au făcut parte din eșaloane valorice diferite a dus la puține dispute între România și Belgia, iar atunci când acestea au avut loc, de fiecare dată tradiția și valoarea au înclinat balanța în favoarea "stejarilor". 
Meciul România - Belgia se va disputa pe stadionul "Mihai Naca" din strada Primăverii, de la ora 14.30, fiind transmis în direct de TVR 1. Intrarea spectatorilor este liberă. 


Naționala Belgiei a efectuat, ieri, un antrenament în sala de sport "Elena Frîncu" din Cumpăna. 
"Prezența echipei naționale de rugby a Belgiei este o mare onoare pentru locuitorii comunei Cumpăna, având în vedere faptul că, la data de 9 aprilie 2013, Primăria Cumpăna a demarat colaborarea cu Federația Română de Rugby și Asociația Județeană de Rugby Constanța, în proiectul «Rugby-Tag, rugby fără contact la Cumpăna»", a precizat, într-un comunicat remis presei, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. 


Comentează știrea

tasmanian devil
7 martie 2014
zau?

care diavoli fratica? astia sunt niste mici gandacei, negri ce-i drept, de la culoarea tricourilor, in rest niste mici gaze care nu au cum nici macar cum sa rontaie scoarta stejarilor. baietii nostri nu au nevoie sa-i umflati voi in stilul dobrogea noua... mai bine face mihaLACHE ala ancheta la rcj sa vada de cand nu si-au primit salariile si cum pleaca aia pe capete.

sorin mihalache
7 martie 2014
pt dl diavol tasmanian

Draga dle diavol tasmanian, colegul meu mai tinar Ovidiu a contactat conducerea clubului, iar dl presedinte C. Dragomir a declarat ca nu exista nicio restanta de plata, ca toti jucatorii au salariile achitate la zi, iar cei care scriu pe site-uri sunt pur si simplu niste rautaciosi. Am citat din dl. Dragomir. Eu nu am ce ancheta sa fac, din moment ce nu exista nicio sesizare, toata lumea e fericita, repet, cu salariile la zi. Si tot dl. Dragomir spune ca nu a plecat nimeni! Cum il pot contrazice? Am nevoie de probe!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3223 secunde