"Stejarii" și-au aflat traseul din Rugby Europe International Championship

322

Articole de la același autor

Naționala României va juca la Cluj și Botoșani în Rugby Europe International Championship 2019, a anunțat Federația Română de Rugby pe site-ul său oficial.

Debutul anului 2019 înseamnă pentru naționala României și startul în principala competiție a sezonului - Rugby Europe International Championship.

Federația Română de Rugby a primit confirmarea din partea oficialilor arenelor unde urmează să se dispute meciurile "stejarilor". Astfel, România va juca pe Cluj Arena meciul împotriva Georgiei de pe 9 februarie și pe stadionul "Municipal" din Botoșani meciurile cu Germania și Rusia, de pe 16 februarie, respectiv 9 martie.

Sezonul 2019 al REIC va începe pe 9 februarie, când "stejarii" vor înfrunta deținătoarea trofeului, Georgia, cele două echipe întâlnindu-se în premieră pe Cluj Arena. România a mai jucat pe acest stadion și în sezonul 2018 al REIC, când a întâlnit Germania (85-6) și Rusia (25-15).

Apoi naționala de rugby va reveni, după 8 ani, la Botoșani. Ultimul meci de rugby internațional jucat acolo, pe stadionul "Municipal", a fost în iunie 2010. Este vorba de partida din prima fază a recalificărilor la Cupa Mondială din Noua Zeelandă 2011, când "stejarii" s-au impus în fața Ucrainei cu 61-7.

În Rugby European Championship 2019, "stejarii" vor întâlni în deplasare Spania, pe 3 martie, la Madrid, și Belgia, pe 17 martie, la Bruxelles. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7452 secunde