Știri de la Mondial

209
Alarmă cu bombă la stadionul "Green Point"
O alarmă cu bombă, care, până la urmă, s-a dovedit a fi falsă, a dus la evacuarea centrului de presă al stadionului "Green Point" din Cape Town. Totul a plecat de la o geantă, considerată suspectă, a unuia dintre membrii televiziunii portugheze RTP, sosită la stadion pentru antrenamentul Naționalei lusitane. După ce s-a constatat că nu e nicio problemă, portughezii s-au putut pregăti normal.

Capello a refuzat să discute cerințele jucătorilor
Mai mulți jucători ai Angliei, printre care Gerrard (căpitanul echipei), Terry, Lampard și James, au dorit să discute cu selecționerul Fabio Capello asupra câtorva probleme din cadrul formației despre care ei consideră că trebuie schimbate, pentru ca jocul să funcționeze. Capello a refuzat să discute însă doleanțele fotbaliștilor.

Nigerianul Kaita, amenințat cu moartea
Eliminarea din meciul cu Grecia i-a adus mijlocașului nigerian Sani Kaita peste 1.000 de mesaje de amenințare cu moartea. Jucătorul nu s-a arătat afectat de e-mail-urile primite, în schimb Federația Nigeriană de Fotbal a informat atât FIFA, cât și Guvernul. În partida pierdută de Nigeria cu 1-2, Kaita a fost eliminat în prima repriză, la 1-0 pentru africani.

Se pariază că Franța nu se va prezenta la meciul cu Africa de Sud
După ce jucătorii francezi au boicotat un antrenament, ca reacție la scoaterea din lot a lui Nicolas Anelka, o casă de pariuri britanică le-a propus clienților săi să parieze pe faptul că Franța nu se va prezenta la meciul cu Africa de Sud, de astăzi, din grupa A. Pentru început, cota este ridicată, 100-1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Iunie 2010
Stire din Sport : Capello, trădat de portar
Luni, 08 Februarie 2010
Stire din Sport : Ne batem iar cu Franța
Luni, 07 Septembrie 2009
Stire din Sport : Speranțe pentru Euro 2012
Pagina a fost generata in 0.5447 secunde