Șumudică și Crainiciuc - demiși de la Farul, Marcel Lică va fi noul președinte

1036
Șumudică și Crainiciuc - demiși de la Farul, Marcel Lică va fi noul președinte - 881dff85873f2c056e6db4363a8ca25c.jpg
A treia înfrângere cu 1-4 a Farului din acest campionat, cea de sâmbătă, de la Botoșani, le-a fost fatală antrenorului principal Marius Șumudică și președintelui executiv Mircea Crainiciuc.

Patronii Farului au hotărât să renunțe la cei doi, iar odată cu Șumudică a fost demis și secundul său, Radu Crețulescu. Al doilea secund al lui Șumi, Bogdan Andone, a rămas doar jucător.
"Dacă așa s-a considerat, că eu port vina principală, nu pot decât să respect decizia patronatului. Însă, după părerea mea, Farul încă poate promova, pentru că joacă bine. Suntem la cinci puncte de poziția secundă, iar dacă nu se vor mai face greșeli, obiectivul poate fi atins. Atitudinea de sâmbătă seară a jucătorilor m-a bucurat", a spus Șumudică.
Ieri, au demarat discuțiile pentru noul președinte, patronul Giani Nedelcu tratând cu Marcel Lică, cel care a mai îndeplinit această funcție la Farul. Nedelcu a anunțat chiar, pentru "Cuget Liber", că "am bătut palma. Marcel Lică va fi noul președinte al clubului". Lică, actualul președinte al CS Metalul Constanța, ne-a spus însă că trebuie întâi să obțină acordul patronului său actual, Valentin Șurghie.
"Am vorbit cu patronii Farului, care mi-au propus funcția. Mâine dimineață (n.n. - astăzi), voi avea o discuție de bun simț cu domnul Șurghie, față de care am o datorie morală. N-am cum să uit că dânsul a fost primul care mi-a dat o mână de ajutor într-o perioadă delicată a vieții și a carierei mele. Trebuie să am acceptul patronului CS Metalul, pentru ca apoi să pot purta o discuție de profunzime cu Farul, dar lucrurile pot căpăta viteză. Sunt un luptător și nu pot rămâne indiferent în fața situației delicate în care se află Farul", a declarat Lică, pentru "Cuget Liber".
În privința noii configurații a băncii tehnice, Giani Nedelcu ne-a spus că aceasta va fi stabilită în urma unei discuții cu Marcel Lică. Se pare că se doresc din nou antrenori constănțeni, dedicați clubului, nefiind exclusă numirea ca principal a lui Cristi Cămui, actualul tehnician al Farului II, după cum ar putea fi luat în calcul și Petre Grigoraș.
"Putem pune un nou antrenor și în această seară (n.n. - aseară). Orice e posibil. Oricum, antrenamentul de mâine (n.n. - astăzi, ora 16) va fi condus de cineva, fie el și interimar. Ce se întâmplă dacă jucătorii vor refuza să se antreneze? Băgăm echipa a doua în locul lor", ne-a mai spus Nedelcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8041 secunde