Dennis Șerban, directorul tehnic al Farului:

"Suntem ai nimănui"

3456
Dennis Șerban, directorul tehnic al Farului, a remarcat și ieri, extrem de supărat, situația gravă de la club și condițiile vitrege de care beneficiază "marinarii" la meciuri și la antrenamente.
"Nu e posibil ca la un club ca Farul să nu avem apă după meci (cum a fost acum), să nu putem face refacere, terenul să fie neîngrijit, din lipsa banilor, să avem probleme și cu medicația și multe altele. E greu să le ceri jucătorilor, chiar și la Liga a II-a, să facă performanță în aceste condiții și fără să-și fi primit banii.
Mi-e și rușine să mai intru în vestiar. Sper ca și sâmbătă, la Tulcea, să reușesc să-i mobilizez și să-i fac să mă asculte, asta dacă vom fi programați. Farul e în moarte clinică, dar nu înțeleg de ce nu vine nimeni să ne ajute, oamenii din oraș, autoritățile locale. Suntem ai nimănui, prin birourile clubului nu e nimeni. Ar fi păcat să dispară Farul. Totuși, nu cred că se va desființa, dar trag un nou semnal de alarmă, pentru că, de la zi la zi, lucrurile se duc tot mai în jos. La orice club din lume, dacă mă confruntam cu aceste probleme, plecam în secunda doi, dar aici e vorba de Farul, e casa mea, astfel că stau și rabd până la capăt. Nu-mi imaginam însă că acest club poate ajunge așa", a spus Șerban.

***
"Am pierdut două puncte. Aveam nevoie ca de aer de victorie, dar și acest egal poate conta foarte mult în tentativa noastră de evitare a retrogradării. După o primă repriză echilibrată, în partea secundă am dominat, beneficiind și de omul în minus al Farului, dar nu am reușit să fructificăm decât una dintre cele 6-7 ocazii pe care le-am avut"
Viorel Tănase, antrenor Dunărea Galați

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7064 secunde