Duminică, CS Cleopatra - Metrorex, în CN de rugby juniori U16

"Suntem pregătiți pentru o nouă victorie!"

2380
1

Articole de la același autor

Derby-ul seriei Muntenia B a Campionatului Național de rugby juniori U16 se va disputa duminică, 7 mai, de la ora 14.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", unde se vor înfrunta cele mai în formă echipe ale momentului: CS Cleopatra Mamaia și Metrorex București.

Aflate pe primele două poziții ale ierarhiei, CS Cleopatra și Metrorex vor fi, cu siguranță, protagonistele unui spectacol rugbistic de calitate, în care formația gazdă are un singur obiectiv: victoria. De altfel, președintele clubului de pe litoral, Vasile Chirondojan, spune că, după pregătirea impecabilă din iarnă, formația sa pornește cu prima șansă.

"Meciurile cu Metrorex au fost întotdeauna spectaculoase. Ne-a fost adversară în finalele la U17 și U18 și sunt convins că și de data aceasta va fi un joc de la calitate, la care îi invităm să asiste pe toți iubitorii rugby-ului constănțean. Față de celelalte echipe, avem avantajul pregătirii superioare din iarnă, care a cuprins cantonamentele de la Bușteni și din Franța. Sunt convins că jucătorii noștri vor fructifica acest atu", a declarat președintele Chirondojan.

Altfel, în lotul Cleopatrei nu sunt pro-bleme deosebite.

"Toți jucătorii sunt apți și pregătiți pentru o nouă victorie. În tur, am câștigat în deplasare, 13-5, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Sunt convins că vor veni la Constanța dornici să-și recupereze punctele, dar trebuie să și poată să treacă de noi", a explicat antrenorul Victor Bezușcu.

După runda de duminică, pentru CS Cleopatra vor mai urma alte două jocuri din sezonul regulat: pe 14 mai, în deplasare, cu CSR Săcele, și pe 21 mai, acasă, cu CSA CSS Steaua București.

Turneul final, la Constanța

Odată încheiat, sezonul regulat va fi urmat de turneul final, care va avea loc, în perioada 3-10 iunie, la Constanța. Cel mai probabil, echipele care vor intra în lupta pentru trofeu sunt CS Cleopatra, Metrorex, Steaua București (sau CSR Săcele), CT "Dinicu Golescu", CSM București, Callatis Mangalia (sau RC Grivița), CSS Bârlad și LPS Focșani.

"Cele mai bune echipe de rugby din România, de la această categorie de vârstă, vor veni la turneul final de la Constanța, iar obiectivul nostru este să cucerim medaliile de aur", a precizat președintele Vasile Chirondojan.

v v v

Tot luna viitoare, între 23 și 25 iunie, în organizarea Federației Române de Rugby și a CS Cleopatra, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" va avea loc o competiție națională de mini-rugby, la startul căreia se vor înscrie echipe din categoriile U10, U12 și U14. 

Comentează știrea

Dobrogean
5 mai 2017
Rugby

Speram sa castige si acest joc cu Metrorex baietii nostrii(o echipa minunata,cu antrenori minunati) si mai ales la Turneul din vara sa termine pe locul 1....MERITA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5173 secunde