Președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan:

"2016, un an foarte bun. Suntem campioni de toamnă!"

1699
2

Articole recomandate

Ieri, la Mamaia, a avut loc ședința de bilanț a activității Clubului Sportiv Cleopatra pe anul 2016. Gruparea rugbistică încheie sezonul cu rezultate foarte bune, echipele sale "iernând" pe primele locuri în clasament.

Conducerea CS Cleopatra, formată din Eugen Cojocaru, președinte de onoare, Vasile Chirondojan, președinte, Nicu Moraru, prim-vicepreședinte, Nicolae Buriac, vicepreședinte, Paraschiva Popa, trezorier, Gabriela Lache, contabil șef, Aneta Chirondojan, director economic, a confirmat, în primă instanță, componența colectivului tehnic.

Astfel, antrenorul echipei U16 de rugby în XV este Adrian Tinca, cel al echipei U17, Onal Agiacai, în timp ce Victor Bezușcu a fost desemnat antrenor coordonator responsabil cu performanța și selecția pentru loturile naționale.

Rezultatele clubului în anul 2016 au fost unele de excepție, în conformitate, de altfel, cu obiectivele proiectului de finanțare demarat în parteneriat cu Primăria și DJST Constanța.

Echipa U16 a terminat faza întâi a Campionatului Național de rugby în XV pe primul loc, după o serie de patru victorii: 37-0 cu Dinamo București, 13-5 cu Metrorex București, 30-0 cu CSR Săcele și 24-7 cu CSS Steaua.

Tot pe prima poziție a ierarhiei regăsim și echipa U17 la rugby în X, care, de cele mai multe ori, și-a învins adversarii fără a primi eseu: 39-0 cu CSS Tecuci, 24-0 cu CTTV Galați, 0-17 cu Tomitanii Constanța (etapa 1), 30-0 cu CTTV Galați, 17-0 cu CSS Tecuci, 0-17 cu CSS Bârlad (etapa a 2-a), 34-0 cu CTTV Galați, 15-14 cu Tomitanii Con-stanța și 23-7 cu CSS Bârlad (etapa a 3-a).

La aceste rezultate, să adăugăm și performanța din vară, când CS Cleopatra s-a clasat pe primul loc la Turneul Oval 5 Beach România, desfășurat la Mamaia, în perioada 25 iunie - 2 iulie.

Trebuie remarcat faptul că sportivii de la CS Cleopatra sunt elevi ai Liceului Tehnologic "Gh. Duca" (director, prof. Elena Gogu), componenți ai claselor cu program special de rugby.

v v v

"Încheiem un an 2016 în care ne-am îndeplinit în procent de 100% obiectivele stabilite în proiectele de finanțare. Acum, la final de an, vreau să le mulțumesc pentru excelenta colaborare și pentru susținere, primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, care este alături de sportul constănțean și în special de sectorul juvenil, primarului comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, antrenorilor echipei din Mihail Kogălniceanu, Cornel Vasile și Romeo Bezușcu, aceștia furnizându-ne o serie de tineri jucători de mare perspectivă. Nu în ultimul rând, o apreciere pentru directorul Liceului «Gh. Duca», Elena Gogu, pentru că sport fără educație nu se poate face. Tuturor le transmit Sărbători Fericite și La Mulți Ani! Așadar, suntem campioni de toamnă, iar acest lucru ne responsabilizează și mai mult. La anul, trebuie să ne menținem pe aceeași linie și să aducem cât mai multe trofee pe litoral", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 

Comentează știrea

Mihai Mironica
22 decembrie 2016
Antrenor coordonator

Pai sa ne fie cu iertare mon cher.Antrenor coordonator la loturile nationale?Ce l recomanda? Ca e nasul bogdan muntean musca pe perete la frr?sa nu uitam ca bogdan cu hamsie-sef au facut ca un om ca paraschivescu sa plece din frr. Se apropie latul domnilor,treziti va, sforaiti prea tare !

Suporter
22 decembrie 2016
Neadevar

In primul rând nu este antrenor coordonator la loturile naționale....dezinformare totala(este un simplu antrenor la loturile mici U16)...in al doilea rând prostul moare de grija altuia....in al treilea rând ce treaba are subiectul cu Paraschivescu?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5574 secunde