Campionatul Național de rugby juniori U16

CS Cleopatra, favorită în meciul cu CSR Săcele. "Avem prima opțiune!"

1279
CS Cleopatra, favorită în meciul cu CSR Săcele.

Articole de la același autor

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 15, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", echipa

CS Cleopatra Mamaia o va întâlni pe CSR Săcele, în cel mai important duel al etapei a IV-a a Campionatului Național de rugby juniori U16, zona Muntenia.

Lideră după primele runde, echipa pregătită de Vasile Bezușcu și Adrian Tinca este pregătită de meci și va beneficia, după mult timp, de aportul tuturor jucătorilor din lot. Prin vocea președintelui Vasile Chirondojan, CS Cleopatra va juca această partidă doar cu gândul la victorie.

"Cu siguranță va fi un meci greu, însă suntem pregătiți să câștigăm. Nu îi cunoaștem foarte bine, fiindcă nu ne-am mai întâlnit cu ei până acum, dar o să-i facem să ne țină minte. Toți jucătorii sunt refăcuți și pregătiți să facă o partidă bună. Așteptăm alături de noi, la stadion, toți împătimiții rugby-ului, să ne susțină în drumul nostru către victorie. Indiferent de vreme, pe ploaie, pe ninsoare, noi vom fi acolo și vom lupta până la epuizare", a declarat Chirondojan.

După disputarea primelor trei runde, se detașează valoric două formații, văzute de către președintele Cleopatrei ca fiind singurele ce pot emite pretenții la șefia seriei.

"Din această grupă, se disting lejer două formații: CS Cleopatra Mamaia și CS Metrorex. Cred că lupta pentru locul 1 se va da între cele două echipe. Bucureștenii au o echipă foarte bună, legată, însă noi am reușit să îi învingem și avem prima opțiune în serie", a explicat Chirondojan.

După această partidă, la distanță de o săptămână (20 noiembrie, ora 13), CS Cleopatra va juca ultima etapă din tur, în deplasare, contra celor de la CSA Steaua București, după care se va intra în pauza competițională, interval de timp în care se anunță "mișcări de trupe" în lotul constănțenilor.

"Din retur, vor exista cu siguranță modificări de lot, dar vor fi la echipele de rugby în Vll și X. Echipa de rugby în XV va rămâne aceeași; copiii joacă de mult timp împreună și se cunosc foarte bine. I-am adus la club de la Muschetarii Kogălniceanu, echipa fostului internațional român Cornel Vasile, și joacă împreună cam de 5-6 ani", a conchis Vasile Chirondojan.

v v v

Tot în această rundă mai este programată întâlnirea dintre CS Dinamo București și CS Metrorex (duminică, 13 noiembrie, ora 10).

Clasament: 1. CS Cleopatra Mamaia (9 p), 2. CS Metrorex (9 p), 3. CSR Săcele (6 p), 4. CSA Steaua (4 p), 5. CS Dinamo București (0 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Sport : "Ne dorim un debut victorios de campionat!"
Pagina a fost generata in 1.4814 secunde