Surpriza din testamentul lui Pele! Cine ar putea primi o parte din averea legendei braziliene

329
Surpriza din testamentul lui Pele! Cine ar putea primi o parte din averea legendei braziliene - pele-1678279710.jpg

Articole de la același autor

Legendarul fotbalist brazilian Pele, decedat pe 29 decembrie la vârsta de 82 de ani, în urma unui cancer, a lăsat în testamentul său 30 la sută din bunuri văduvei sale şi a menţionat o altă femeie, o fiică nerecunoscută de marele jucător, conform avocatului fostei soţii, citat de AFP.


Avocatul a indicat eventualitatea existenţei unei alte fiice, a cărei recunoaştere va depinde de un test ADN, care însă nu a putut fi efectuat lui Pele din cauza pandemiei şi a stării sale de sănătate. Testamentul triplului campion mondial menţionează posibilitatea ca Pele să aibă o fiică nerecunoscută care ar avea dreptul la o parte din 70 la sută din bunurile rămase şi supuse succesiunii, care au fost rezervate celorlalţi şapte copii ai fostului mare jucător.

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo i-a ordonat lui Pele să se supună unui test ADN, conform site-ului G1. Femeia în cauză ar fi al optulea copil al legendarului fotbalist, care a fost căsătorit de trei ori şi a recunoscut oficial şapte copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6051 secunde