Tenis / Echipa feminină a CS Dinamo Bucureşti, noua campioană a României

271
Tenis / Echipa feminină a CS Dinamo Bucureşti, noua campioană a României - 1-1635838650.jpg

Articole de la același autor

După succesul de la masculin, pentru CS Dinamo Bucureşti a urmat unul și în turneul feminin. Gruparea din şos. Ştefan cel Mare este noua campioană a României, după ce a câștigat Campionatele Naționale de tenis pe echipe seniori - feminin.

Andreea Prisăcariu, Oana Simion, Georgia Crăciun, Simona Ogescu, Ilinca Amariei, Mihaela Buzărnescu, Izabela Novac și Silvia Costache au fost în lotul echipei campioane, antrenată de Constantin Cosmescu și Bogdan Toma, echipă care a câștigat ambele partide de la aceste Campionate Naționale: 4-3 cu Sportul Studențesc și 7-0 cu Elite Tenis Club din Pantelimon.

Medaliile de argint au revenit fetelor de la Sportul Studențesc, respectiv Alexandra Cadanțu, Ioana Gașpar, Anne Marie Cristmann, Julia Zlateva, Camelia Hristea, Ioana Toanchină, Delia Geampalia și Andreea Novăceanu, antrenate de Vasile Novăceanu, care au trecut și ele tot cu 7-0 de Elite Tenis Club.

În fine, podiumul a fost completat de echipa din Pantelimon, antrenată de George Dina, și formată din Rebeca Jianu, Francesca Barbu, Miruna Udroiu, Rebeca Ceaușu și Evelin Păun.

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6171 secunde