Tenis / Favoriţii s-au impus în primul turneu al Circuitului „Kinder Joy of Moving Tennis Trophy”

181
Tenis / Favoriţii s-au impus în primul turneu al Circuitului „Kinder Joy of Moving Tennis Trophy” - t-1625567958.jpg

Articole de la același autor

Primul turneu din acest an din cadrul Circuitului „Kinder Joy of Moving Tennis Trophy” a fost un veritabil succes, organizat impecabil de cei de la ACS Nitech București, informează Federaţia Română de Tenis.

Organizat, în premieră, și la categoria U10 și la categoria U12, turneul de la București a adunat la start mulți jucători valoroși.

În turneul de simplu al fetelor, la U10, favorita principală a competiției, Sara Sitar, s-a impus cu 4-0, 4-0, în finala jucată cu favorita nr. 4, Alexandra Borș.

În finala mică, în care s-au întâlnit de asemenea două favorite, Ilaria Negrii, cap de serie nr. 3, a câștigat cu 4-2, 4-1, întâlnirea cu Antonia Simon, cap de serie nr. 5.

David Dumitru, favoritul cu nr. 2 al turneului U10 băieți, a câștigat turneul de la Nitech după ce s-a impus cu 4-1, 4-0, în întâlnirea cu Eric Sandu, cap de serie nr. 5.

Victor Dobrescu, favoritul nr. 1 al acestei probe, a câștigat finala mică. A fost 4-1, 4-0, pentru el în meciul cu Voicu Alexandru Dragu, cel de-al șaselea cap de serie.

Ana Maria Dumitru a fost favorita nr. 1 a turneului U12 al fetelor, statut pe care l-a respectat până la final. Ana a câștigat acest turneu după o finală în care s-a impus cu 6-2, 6-0, în fața favoritei nr. 3, Sara Maria Ioniță.

În finala mică, una foarte echilibrată, Eva Ioana Cercel, cap de serie nr. 2, s-a impus cu 7-6(9), 2-6, 10-4, în fața favoritei nr. 6, Ayanna-Maria Mitu.

În fine, în turneul de U12 al băieților, cel care a câștigat a fost Matei Bucura, favoritul 3 al probei, scorul cu care s-a impus în finala jucată cu Ștefan Enache fiind 6-2, 6-2.

Theodor Tudor, principalul favorit al competiției, a câștigat finala mică, 7-5, 6-1, cu Rareș Miron.

XXX

Federația Română de Tenis a luat decizia, în actualul context, ca, începând cu luna iulie, să poată fi organizate și probe de dublu la turneele din cadrul Calendarului Național al FRT, precum și turnee pe echipe.

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6794 secunde