Tenis / Florin Mergea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai

94
1
Tenis / Florin Mergea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai - mergea-1424710134.jpg

Articole recomandate

Românul Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot s-au calificat, astăzi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Dubai.

Florin Mergea și Dominic Inglot au câștigat, în această după-amiază, partida pe care au disputat-o în proba de dublu a competiției ce se desfășoară în capitala Emiratelor Arabe Unite, împotriva cuplului iberic format de Feliciano Lopez / Fernando Verdasco. Românul și britanicul s-au impus în două seturi ce au avut nevoie de tie-break-uri, scor 7-6 (3), 7-6 (5). Prin calificarea în turul 2, învingătorii și-au asigurat un premiu total de 15.340 de dolari și 90 de puncte ATP.

În "sferturi"; Mergea și Inglot vor da peste Bob și Mike Bryan, principalii favoriți ai turneului de la Dubai.


Comentează știrea

cristi
23 februarie 2015
oferta

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4049 secunde