Tenis / Jaqueline Cristian, pe tabloul principal al turneului WTA de la Budapesta

391
Tenis / Jaqueline Cristian, pe tabloul principal al turneului WTA de la Budapesta - untitled-1626086348.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a acces pe tabloul principal de simplu al turneului WTA 250 de la Budapesta (Ungaria), competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 235.238 de dolari.

În ultima rundă a calificărilor, Jaqueline Cristian (23 ani, 152 WTA) a învins-o, în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 7-6 (3), pe italianca Martina Di Giuseppe (30 ani, 209 WTA), după o partidă care a durat două ore şi 14 minute.

Graţie accesului pe tabloul principal, Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 2.675 dolari şi 19 puncte WTA. În primul tur, ea o va înfrunta pe sârboaica Ivana Jorovic (24 ani, 284 WTA).

Alte trei românce se află pe tabloul principal la Budapesta. Irina Begu (cap de serie nr. 4) joacă în primul tur cu slovaca Anna Karolina Schmiedlova, Ana Bogdan (nr. 5) o înfruntă pe americanca Varvara Lepchenko, iar Irina Bara are o misiune dificilă, în compania italiencei Sarei Errano (nr. 8).

La dublu, Irina Bara face pereche cu Sara Errani, Mihaela Buzărnescu joacă alături de Fanny Stollar (Ungaria), iar Jaqueline Cristian o are ca parteneră pe Oksana Kalaşnikova (Georgia).

Foto: eurosport.ro / Getty Images 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde