Tenis / Simona Halep s-a retras de la proba de dublu de la Miami Open

110
Tenis / Simona Halep s-a retras de la proba de dublu de la Miami Open - simona-1458982412.jpg

Articole recomandate

Perechea formată din românca Simona Halep și sportiva slovacă Daniela Hantuchova s-a retras din proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory, din cauza unor probleme gastrointestinale suferite de jucătoarea din Constanța, conform News.ro.

Cele două erau beneficiarele unui wild-card și ar fi întâlnit în primul tur cuplul Sara Errani/Carla Suarez Navarro (Italia/Spania).

În locul Simonei Halep și Danielei Hantuchova, în primul tur la dublu vor concura Belinda Bencic (Elveția) și Stephanie Vogt (Liechtenstein), informează WTA.


Simona Halep, locul 5 WTA, este programată să evolueze sâmbătă în turul al treilea la simplu la Miami Open, împotriva germanei Julia Goerges, locul 66 WTA, în al treilea meci programat pe terenul 1, într-o sesiune care începe la ora 17.00.

Meciul lui Halep cu Goerges, transmis în direct de Dolce Sport 1, va fi precedat, în sesiunea de dimineață de la Miami (ora locală 11.00 - ora 17.00 în România) de două întâlniri la simplu masculin.

Simona Halep este semifinalistă la simplu, la ediția precedentă a turneului de categorie Premier Mandatory găzduit de Crandon Park, având de apărat 390 de puncte.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2157 secunde