Tenis / Victoria Azarenka părăsește turneul WTA de la Madrid

190
Tenis / Victoria Azarenka părăsește turneul WTA de la Madrid - victoriaazarenka-1462379403.jpg

Articole recomandate

Un alt cap de serie, Victoria Azarenka (N.4), a părăsit turneul de tenis WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, jucătoarea din Belarus declarând forfait miercuri înaintea meciului din optimile de finală cu americanca Louisa Chirico, nr. 140 mondial și venită din calificări.



Motivul acestui abandon al Victoriei Azarenka, jucătoare care a câștigat anul acesta turneele de la Indian Wells și Miami, este o durere de spate.

''Am avut dureri de spate la primul meci, era frig în ziua aceea. Iar la al doilea meci durerile erau și mai mari. M-am gândit că poate ziua de pauză m-ar putea ajuta, în astăzi, pe neașteptate, durerile au revenit. Nu cred că puteam fi competitivă'', a declarat Azarenka, finalistă la Madrid în 2011 și 2012.

Tot marți a părăsit turneul și deținătoarea titlului, jucătoarea cehă Petra Kvitova, cap de serie nr. 6, care a fost eliminată în optimi de australianca Daria Gavrilova, nr. 39 mondial, cu 6-3, 6-4, într-o oră și 40 de minute.

Aceste două eliminări se adaugă forfaiturilor americancei Serena Williams și jucătoarei cehe Lucie Safarova sau eliminărilor surprinzătoare ale polonezei Agnieszka Radwanska, nr. 2 mondial, germancei Angelique Kerber, nr. 3 mondial, și spaniolei Garbine Muguruza, nr. 4 mondial, aceasta din urmă fiind învinsă luni seară în turul 2 de românca Irina Begu (5-7, 7-6, 6-3), care și-a asigurat deja prezența în sferturi după ce a dispus miercuri cu 6-7 (6), 6-4, 6-4 de Christina McHale (SUA).

Românca Simona Halep, nr. 7 mondial, este singura supraviețuitoare la Madrid din top 10 al ultimului clasament WTA, ea reușind miercuri calificarea în sferturi, în urma victoriei obținute cu 6-2, 6-3 în fața elvețiencei Timea Bacsinszky, transmite Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1824 secunde