Cine vrea să ajungă la dreapta lui Bucovală. Trei nume înscrise pentru funcția de adjunct la ISJ Constanța

5130
32

Articole de la același autor

Între cele 53 de posturi vacante de inspector școlar general adjunct care sunt scoase la concursul național de către Ministerul Educației, pentru cele trei de la Constanța, ieri, în ultima zi prevăzută de calendarul cu greu aprobat, s-au depus trei dosare la Inspectoratul Școlar Județean.


Așadar, vor concura pentru cele trei posturi trei candidate, două dintre ele testându-și deja emoțiile la anterioarele concursuri. Este vorba despre prof. Alina Codreanu și prof. Isabela Marcu, cărora li se alătură prof. Mădălina Ivănescu, actualmente inspector școlar pentru fizică.


Reamintim faptul că la concursul pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari generali adjuncți, ce s-a desfășurat la jumătatea lunii mai 2015, la București s-au prezentat patru candidați: prof. Zoia Bucovală, prof. Alina Codreanu, prof. Sorin Mihai și prof. Camelia Isabela Marcu. În urma susținerii celor trei probe, respectiv evaluarea CV-ului, prezentarea ofertei manageriale a instituției și interviul, prof. Bucovală a fost declarată admisă, iar prof. Marcu respinsă, ceilalți doi - prof. Codreanu și prof. Mihai retrăgându-se din concurs. 


Mai apoi, la concursul pentru funcția de inspector general s-au prezentat prof. Zoia Bucovală, prof. Adriana Oprea, prof. Daniela Blaga și prof. Nicoleta Bercaru. Deznodământul se știe…


Trei posturi la trei candidați…


Candidatura prof. Alina-Diana Codreanu, care a câștigat în iunie 2015 concursul susținut pentru funcția de inspector școlar pentru managementul resurselor umane, dar are și atribuții de inspector școlar general adjunct, nu mai este o surpriză, ea fiind girată deja cu cele mai mari șanse. Nici candidatura prof. Camelia Marcu, profesor de științe economice la Colegiul Tehnic "Virgil Madgearu" nu ar trebui să surprindă.


Interesantă este candidatura prof. Mădălina Ivănescu, inspector școlar pentru fizică, absolventă a Universității din București, Facultatea de Chimie, specializarea Fizică-Chimie. Și când spunem aceasta ne referim la faptul că, de anul trecut încoace, de când se tot organizează concursuri, nu și-a exprimat intenția de a candida.


Deși în proces cu ISJ, nu abdică


Întrebată ieri de ce continuă să candideze, după dezamăgirile legate de anterioarele participări la concursuri, prof. Isabela Marcu a declarat că una dintre cele mai importante calități ale unui manager este să reziste la stresul continuu. 


"Adică dacă faci față poți ocupa o asemenea funcție, dar dacă ești prea sensibil nu poți fi manager. De data aceasta nu am pornit cu așteptări prea multe, pentru că nu am rezolvat nimic în anterioarele participări. Și nu le consider eșecuri, ci mai repede feed-backuri. După cum știți, eu sunt în proces cu ISJ-ul, pentru că m-au țăcat, anul trecut, din punctul lor de vedere pentru obrăznicia mea de a mă înscrie la concurs. Și m-au scos cu niște diplome false, ca să nu obțin gradația, motiv pentru care i-am dat în judecată.


Eu sunt acum curioasă dacă se schimbă situația cu noul ministru. Pentru că Șelaru a greșit și și-a dat demisia. Comparativ cu anul trecut, când au fost făcute subiectele cu două săptămâni înainte de a ne prezenta noi, acum ministrul Curaj a zis că în aceeași zi cu concursul se vor face și subiectele. Doamne ajută, le urez succes colegelor mele și să câștige candidații cu intenții bune și echilibrați", a mai adăugat aceasta.
v v v
Probele de concurs se vor desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie, la sediul Ministerului Educației. 


Comentează știrea

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Cum vine asta?
4 mai 2016
din dreapta....tot in dreapta!

Suna aiurea de tot ca un iinspector care e deja la dreapta lui Bucovala vrea sa ajunga...tot acolo! Stie cineva de ce s-a retras de la concursul de anul trecut d-na Alina Codreanu?

Cetatean
4 mai 2016
Mi-e scarba

Care concurs? De imprejurari.

Bravo!
5 mai 2016
ISJ Constanta nu mai cauta candidati

Asa, doamnelor! Ati vazut că n-a fost greu? Aveti trei posturi si trei candidati....., deci concursul nu-si mai are rostul! Treceti la chestii mai serioase, nu va pierdeti timpul cu prostii.

Alina
5 mai 2016
Vai de ea

Fiinta asta nu poate ajunge adjunct.Habar nu are sa vb.cu oamenii,tonul ei,de parca noi am fi prosti si ea desteapta,superioritatea ei,lipsa de empatie o fac cea mai proasta persoana propusa ptr.aceasta functie.Habar nu are ca e pusa acolo in slujba oamenilor,nu impotriva lor,e platita sa explice oamenilor cu rabdare,sa gestioneze situatii cu calm,orice fel de situatii.Mai e o vorba:"da-i omului functie de conducere,ca sa-i vezi caracterul"(abject).Aceste cucoane ajunse unde sunt,se cred pe mosia proprie,la fel si acei directorasi care nu suporta sa-i contrazica cineva.A ajuns de tot rasul invatamantul.

colegu
5 mai 2016
bine marcuuuuu

bravo marcu!! bafta multa iti ureaza toata cancelaria in frunte cu colegul mentorul si infocatul tau sustinator miu

zoro
5 mai 2016
curios

Doamna din imagine, cea bruneta cu ochelari, al carei nume nu-l cunosc, era intr-un mall din afara orasului impreuna cu inspect gen Bucovala, la piata ca fetele, cara sacosa dnei Bucovala (la casa, ea a ramas cu sacosa de cumparaturi sa o care si Bucovala a platit). Mi s-a parut ca sunt foarte bune prietene si mi se pare cumva ca acest aspect nu se lasa si fara avantaje.

batman
5 mai 2016
ptr zoro

deci in viziunea ta doamna aceea cu ochelari nu are voie sa isi faca piata si orice sacosa cara de fapt este a sefei, si daca se poate oamenii care vor sa faca echipa eventual sa fie dusmani sau straini in niciun caz prieten! bravo! de ce nu candidezi la primarie?

:D
5 mai 2016
o, nu

ptiu, ce m-am speriat!

Andra Neamu
5 mai 2016
Concurs

Alina Codreanu a fost numita prin traficul de influenta al numitului Dragomir deputat si sef al PNL.Interventia lui va duce la aranjarea concursului in favoarea ei?

Andra Neamu
5 mai 2016
concurs

Alina Codreanu s a retras anul trecut pentru ca nu a fost capabila sa promoveze proba scrisa.Prin retragere a scapat de rusinea de a fi repinsa.

Răspuns la: din dreapta....tot in dreapta!
Adăugat de : Cum vine asta?, 4 mai 2016
Suna aiurea de tot ca un iinspector care e deja la dreapta lui Bucovala vrea sa ajunga...tot acolo! Stie cineva de ce s-a retras de la concursul de...
32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3146 secunde