ISJ Constanța caută trei adjuncți pentru Bucovală. Prin concurs...

1800
15
ISJ Constanța caută trei adjuncți pentru Bucovală. Prin concurs... - gabrielabucovalaisj4-1460997677.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine și până pe 4 mai, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța se primesc dosarele candidaților care vor să se înscrie la concursul pentru ocuparea celor trei funcții de inspector școlar general adjunct, scoase la concurs pentru Constanța de Ministerul Educației. Probele de concurs se vor desfășura în perioada 19 mai-10 iunie, la sediul ministerului.


Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declarația pe propria răspundere, fișele de evaluare a probelor, fișa cadru a postului de inspector școlar general adjunct, precum și lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul ISJ Constanța, începând de astăzi.


Reamintim că, la această oră, pentru cele trei funcții de inspector școlar gene-ral adjunct au fost delegate "cu atribuții" două inspectoare care au câștigat concursul pe funcții, respectiv prof. Alina Nițu - inspector școlar pentru informatică și pentru managementul resurselor umane, și prof. Alina Codreanu - inspector școlar pentru managementul resurselor umane, iar prof. Sorin Mihai vine de la catedra de limba și literatura română a Școlii "Gala Galaction" Mangalia. Dacă în cazul prof. Mihai se cunoaște deja intenția sa de a candida la funcția de primar al municipiului Mangalia, prof. Nițu, respectiv prof. Codreanu nu au comentat o eventuală intenția de a concura pentru funcția deținută momentan. 


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
urari de bine
19 aprilie 2016
succes prezentei si viitoarei echipei isj

Ramaneti pe pozitie d-nelor inspectoare, nu destramati echipa de la isj. Faceti o treaba atat de buna impreuna! In locul lui sorin mihai puteti s-o puneti pe mihaela stan! Are aceleasi initiale dar este mult mai competenta. Succes maxim!

curios din sistem
19 aprilie 2016
....si concursul de directori? se amână?

.....iar? Metodologia tot nu este gata? Parca s-ar rescrie constitutia, atat de greu merge. Pot sa bag mana in foc ca dupa evaluarea nationala se organizeaza si concursul de directori....Am asa, o presimtire!

huooooooooooo, afaraaaa!
19 aprilie 2016
jos directorii slabi- calitativ!

Cantitatea nu conteaza, mai bine puneti un director bun la 2-3 scoli si o sa vedeti ca e mai bine decat multi si atat de slabi calitativ cum spune in fiecare zi un comentator insistent. Si are dreptate!

James BagaBond
19 aprilie 2016
Opa

Care vra să zică iar apare pe ecran un episod cu Marcu de la Madgearu. În rest, nu va fi nimic interesant. Văd că, înafară de cei cu Școala 28, lumea nu mai e preocupată de ISJ, directori și alte subiecte legate de educație. Rezultă că piața s-a lămurit cu subiectul și îi trimite pe protagoniști să își viziteze toate locurile natale. Că tot urmează un concediu.

sc 28
19 aprilie 2016
suntem lamuriti

Cat se poate de corect! Probabil ca si noi, cei de la 28 ar trebui sa facem acelasi lucru....si sa ne vedem de ale noastre, ca si-asa n-avem spor.....vorbim in van.

Răspuns la: Opa
Adăugat de : James BagaBond, 19 aprilie 2016
Care vra să zică iar apare pe ecran un episod cu Marcu de la Madgearu. În rest, nu va fi nimic interesant. Văd că, înafară de cei cu...
parinte
19 aprilie 2016
jos directorii chiulangi

La cat stau uni directori in scoala ,doua -trei ore pe zi ,sau deloc ,mai bine fara directori. Cu scuza ca au ore la alta scoala ,nu-i gasim pentru a ne rezolva problemele cu copiii.Am inteles de la doamna invatatoare ca vine la scoala cand are de semnat acte ,sau vine Inspectoratul in control.Cu ei sau fara ei, scoala merge mai departe.Poate ,fara ei intr-o directie mai buna.

Răspuns la: jos directorii slabi- calitativ!
Adăugat de : huooooooooooo, afaraaaa!, 19 aprilie 2016
Cantitatea nu conteaza, mai bine puneti un director bun la 2-3 scoli si o sa vedeti ca e mai bine decat multi si atat de slabi calitativ cum spune in...
Intrebare
19 aprilie 2016
pentru inspectorii de sector

Doamnelor inspectoare, stiu ca atunci cand veniti in inspectie in scoala, faceti si o nota de constatare.V-am auzit si vazut certandu-l pe director, rau de tot, pe buna dreptate,de fiecare data.In nota de constatare scrieti toate neregulile gasite?Ii aduceti la cunostinta si inspectorului general sau va este frica sa divulgati prostiile directorului ,,naiv "sa nu spun altfel.Scuzati indrazneala ,dar va sfatuiesc sa o faceti, in vedera luarii masurilor care se impun ,pentru ca tot o sa se afle si veti pierde si dumneavoastra ca ati tainuit si cred ca nu meritati.

ISJ
19 aprilie 2016
pentru parinti

Ne este greu sa luam masuri in sensul dorit de dumneavoastra daca nu specificati scoala cu nereguli.

Răspuns la: jos directorii chiulangi
Adăugat de : parinte, 19 aprilie 2016
La cat stau uni directori in scoala ,doua -trei ore pe zi ,sau deloc ,mai bine fara directori. Cu scuza ca au ore la alta scoala ,nu-i gasim pentru a...
ISJ
19 aprilie 2016
Vă mulțumim!

Vă mulțumim pentru urări, vom incerca sa păstrăm echipa actuală, dar nu depinde doar de noi. Orice cadru didactic care doreste sa se inscrie la acest concurs si respectă criteriile va fi acceptat De asemenea vom tine cont si de propunerea dumneavoastră in măsura in care putem respecta metodologia.

Răspuns la: succes prezentei si viitoarei echipei isj
Adăugat de : urari de bine, 19 aprilie 2016
Ramaneti pe pozitie d-nelor inspectoare, nu destramati echipa de la isj. Faceti o treaba atat de buna impreuna! In locul lui sorin mihai puteti s-o...
Lume, lume, soro lume!
19 aprilie 2016
am primit in sfarsit un raspuns decent de la isj!

Greu de crezut, dar reprezentantii isj-ului au catadicsit sa ne raspunda si noua! Ati vazut mai sus ce-au spus, că cică oricine e binevenit ca inspector general adjunct, doar sa se respecte metodologia că in rest nu exista niciun impediment. Perfect, ma duc si eu sa ma inscriu chiar maine ca vreau sa rezolv niste probleme greu de rezolvat! Mi-as dori nespus de mult sa contribui la demiterea d-nei Stan Mihaela de la sc.28. Am observat ca este greu de invins, adica de demis si abia astept sa vad ce-i asa de dificil. Mi se pare ciudat ca niste profesori nu reusesc sa demonstreze sub nicio forma abuzurile, adica au scris memorii, s-au agitat si totusi.....dansa isi face de cap. E mai mult decat ciudat, e incredibil! Ce sa fie, ce sa fie?

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2174 secunde