Tenismanul constănțean Ștefan Paloși, convocat pentru meciul din Cupa Davis

1255
1
Tenismanul constănțean Ștefan Paloși, convocat pentru meciul din Cupa Davis - tenismanul-1485266931.jpg

Articole de la același autor

În perioada 3-5 februarie, echipa de Cupa Davis a României va juca la Minsk, împotriva țării gazdă Belarus, în primul tur al Grupei l, zona Europa/Africa.


Căpitanul nejucător Andrei Pavel i-a nominalizat pe cei patru sportivi care vor lua parte la acest duel: Marius Copil (127 ATP la simplu), Adrian Ungur (316 ATP la simplu), Nicolae Frunză (582 ATP la simplu) și Horia Tecău (19 ATP la dublu). Din păcate, Florin Mergea nu va face deplasarea la Minsk, el fiind într-un program de recuperare după accidentarea de anul trecut.


De asemenea, alături de echipă va face deplasarea și tânărul tenisman din Constanța, Ștefan Paloși (16 ani), văzut de către Andrei Pavel, drept un jucător de mare perspectivă


"Meciul de la Minsk va fi unul foarte dificil, așa cum sunt de obicei meciurile din Cupa Davis. Belarus are o echipa solidă, cu jucători tineri care vor căuta să se afirme în acest meci. Din păcate noi mergem și fără Florin (Mergea - n.a.) care se reface după o accidentare și are nevoie de această pauză. În lotul României pentru acest meci îl vom avea pe Nicolae Frunză, un jucător tânăr și talentat. De asemenea, va merge la Minsk și Ștefan Paloși, un junior de viitor, care trebuie să se obișnuiască încă de pe acum cu atmosfera meciurilor de Cupa Davis", a declarat Andrei Pavel, cel mai bun tenisman al României din ultimii 20 de ani.


Comentează știrea

mihaila
25 ianuarie 2017
Tenis

sunt alti jucatori mult mai buni dar nu sunt din Constanta tot cu PCR -ul se merge la noi si vorbesc in cunostinta de cauza

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7511 secunde