Țicleanu, Dică și Ogăraru, printre absolvenții de licență UEFA PRO

161
Țicleanu, Dică și Ogăraru, printre absolvenții de licență UEFA PRO - ticleanu-1531844184.jpg
 Foștii internaționali Aurel Țicleanu, Nicolae Dică, George Ogăraru și Adrian Mihalcea se numără printre absolvenții cursurilor de licență UEFA PRO, generația 2018, a căror ceremonie s-a desfășurat, ieri, la Casa Fotbalului, potrivit site-ului FRF. 


Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, cel care le-a înmânat diplomele absolvenților, a afirmat că își dorește să lucreze cu acești noi antrenori, astfel că le-a urat să câștige cât mai multe trofee. 


"Vă felicit pentru parcursul vostru! Un antrenor nu trebuie să pună capăt procesului de învățare odată ce a luat licența, așa că nu ezitați să apelați la noi dacă vă putem sprijini în diferite programe de pregătire. Vom face în așa fel încât Școala Federală de Antrenori să vă poată prezenta periodic noi tendințe în fotbalul european prin participarea la cursuri de perfecționare. Noi ne dorim să lucrăm cu voi, cu cei mai buni antrenori, așa că vă urez să câștigați trofee și să creșteți cât mai mulți jucători români", a spus Burleanu, citat de Agerpres. 


"A fost un grup extraordinar! Am muncit bine, ca o echipă, sper să ajungeți pe un drum cât mai înalt în carieră", a spus, la rândul său, Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori. 


Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, le-a transmis absolvenților: "Fericirea nu prea există în fotbal, am văzut-o în aceste zile la Deschamps, dar ea este trecătoare, este extrem de scurtă. Așa se întâmplă în această meserie. Sunteți de admirat pentru ce ați făcut până acum și pentru ce veți face în continuare, iar pentru mine este o mândrie să vă cunosc, să vă am alături, este o mândrie că sunteți produsul Școlii Federale de Antrenori". 


Cursurile actualei generații de absolvenți ai licenței UEFA PRO au început în martie 2017 și s-au încheiat în iunie 2018, odată cu examenul final, după 16 module de câte trei zile, care s-au întins pe o durată de 510 de ore, în condițiile în care perioada minimă recomandată de UEFA a fost de 360 de ore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2636 secunde