Timișoara domină Superliga de rugby. RCJ Farul Constanța, la 10 puncte în spate

206

Articole recomandate

Ieri s-a disputat ultima partidă din turul de campionat în Superliga de rugby, campioana, RCM Timișoara, învingând la București cu 54-10 pe terenul lui Dinamo. Astfel, Baia Mare e prima în clasament, iar dinamoviștii n-au nicio victorie la finalul turului.


Sâmbătă, CSM Olimpia București a reușit o premieră, învingând pe teren propriu Steaua, cu 22-14, și astfel reușind să termine prima parte a campionatului în careul de ași, în urma celor două mari favorite la titlu, Timișoara și Baia Mare, și a Farului.


Maramureșenii au învins sâmbătă la Cluj, scor 33-8, și astfel, cu 6 victorii în șase meciuri sunt primii în clasament, cu 27 de puncte, unul mai mult decât campioana, și zece în plus față de a treia clasată, Farul.


Dinamo nu doar că e fără victorie, dar nici n-a reușit vreun punct bonus defensiv în cele șase înfrângeri înregistrate până acum.


Sistemul competițional prevede ca pe 9 iulie să se termine returul, urmând apoi un tur simplu pe 16, 23 și 30 august pentru locurile 1-4, respectiv 


5-7. Primele două clasate după aceste meciuri se califică în semifinale, urmând ca locurile 3-6 să dispute un baraj pentru accederea în penultimul act. Finala campionatului se va disputa pe 27 septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Sport : Ghinion teribil pentru RCJ Constanța!
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Sport : RCJ Constanța, "misiune imposibilă" în Banat
Pagina a fost generata in 0.4394 secunde