Tony, prezentat oficial ca antrenor al Politehnicii Iaşi

148
Tony, prezentat oficial ca antrenor al Politehnicii Iaşi - tony-1712064880.jpg

Articole de la același autor

Portughezul Anthony Da Silva, cunoscut drept Tony, fost jucător al echipei CFR Cluj, a fost anunţat, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Politehnica Iaşi.

Tony, 43 de ani, îi va succeda în funcţie lui Leo Grozavu, care a părăsit echipa ieşeană după înfrângerea în faţa formaţiei FC Botoşani, scor 1-2.

Născut în Franţa, Tony a evoluat în cariera sa la echipele portugheze SC Dragoes Sandinenses, GD Chaves şi Estrela Amadora. Pentru CFR Cluj a evoluat între 2007 şi 2010, cucerind două titluri de campion al României.

Ca antrenor, Tony a pregătit echipe ca Oliveirensem, Braganca, Vilar Perdizes şi Montalegre, a fost interimat la Academico Viseu şi secund la Freamunde şi Pacos Ferreira.

Antrenorul Leo Grozavu a fost demis de clubul de fotbal Politehnica Iaşi, sâmbătă seara, după ce formaţia din Copou a pierdut meciul cu FC Botoşani, cu 1-2, în deplasare, în etapa a doua a fazei play-out a Superligii.

Poli Iaşi se află pe locul 13 (7 din play-out), care duce la barajul pentru menţinere, fiind la doar trei puncte de ultima poziţie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6665 secunde