Trafic restricționat în Mangalia, de vineri până sâmbătă. Se desfășoară o nouă ediție a Campionatului Național “Super Rally”

1066
Trafic restricționat în Mangalia, de vineri până sâmbătă. Se desfășoară o nouă ediție a Campionatului Național “Super Rally” - mihai-1683829231.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Clubul Sportiv AMC Racing, va organiza prima etapă a celei de-a patra ediții a Campionatului Național de Super Rally 2023 – Powered by Superbet.


Intitulată “Trofeul Mangalia”, competiția automobilistică va debuta, vineri, 12 mai, de la ora 19:00, în Portul Turistic Mangalia, cu prezentarea oficială a echipajelor, iar sâmbătă, începând cu ora 09:00, se va da startul competiției propriu-zise.


Și-au anunțat prezența în concurs un număr de 21 de participanți, printre care Mihai Leu, Costel Cășuneanu, dar și câștigătorul ediției de anul trecut, Jerome France și, nu în ultimul rând, apreciatul vicecampion național la viteză în coastă, Emil Ghinea, originar din Mangalia.


Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp, toate elementele de siguranță fiind respectate în cel mai mic detaliu, de către organizatori.


Festivitatea de premiere va avea loc, sâmbătă, 13 mai, de la orele 16:00, Portul Turistic.


Pe durata evenimentului sportiv, organizatorii vor restricționa traficul rutier, în intervalul 12 mai orele 19:00 - 13 mai orele 21:00, pe următoarele artere rutiere: Strada Ștefan cel Mare, între intersecția cu Strada Oituz și Bd. 1 Decembrie 1918, Strada Portului, pe porțiunea cuprinsă între parcarea de lângă sediul RAJA și parcarea din Portul Turistic, Strada Vânători, Strada Teilor, Strada Oituz, între strada Teilor și Strada Vânători. De asemenea, în acest weekend, desfășurarea Oborului săptămânal va fi suspendată.


Primarul Mangaliei, Radu Cristian face apel la înțelegerea cetățenilor care locuiesc în zona de concurs, să nu parcheze pe traseul raliului în ziua premergătoare evenimentului, iar pe spectatori îi roagă să respecte indicațiile organizatorilor pentru a evita evenimentele neplăcute.


Ca și la edițiile anterioare, promotorul Campionatului de Super Rally va fi Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist și totodată campion național la raliuri și viteză în coastă.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3272 secunde