Trei atleţi de la CS Medgidia, pe podiumul Semi-maratonului AS Călăraşi

182
Trei atleţi de la CS Medgidia, pe podiumul Semi-maratonului AS Călăraşi - 1-1665920239.jpg

Articole de la același autor

Semi-maratonul AS Călăraşi a fost o ocazie foarte bună pentru atleţii de la CS Medgidia de a-şi trece în palmares rezultate notabile.

La cursa de 5 km, categoria 30-39 ani, Gheorghiţă Dinu s-a clasat pe locul al doilea la Open şi pe primul categorie. Imediat după el, a venit Adriana Dinu, dar la cursa de 21 km, tot categoria 30-39 ani, care a încheiat pe poziţia secundă la categorie.

Iar la juniori, Adelina Cristiana Dinu şi-a trecut în cont locul întâi la cursa de 400 m, categoria de vârstă 6-9 ani.

XXX

Atleta română de origine kenyană Joan Chelimo Melly a participat la celebrul maraton de la Londra, unde s-a clasat pe locul cinci, fiind cronometrată în două ore, 19 minute, 27 secunde.

Pregătită de antrenorul Carol Şanta, Joan Melly este prima reprezentantă a ţării noastre invitată la această prestigioasă competiţie de la Constantina Diţă încoace şi a reuşit pentru a doua oară să coboare sub plafonul de două ore şi 20 de minute, după cursa de la Seul, din luna aprilie, când a câştigat cel mai vechi maraton din Asia (2:18.04). Rezultatul de la Londra, obţinut în condiţii meteorologice neprielnice alergării, reprezintă a doua cea mai bună performanţă din cariera alergătoarei şi al doilea cel mai rapid maraton alergat vreodată de o sportivă din România.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5051 secunde