Trei constănțence în structurile de conducere ale FR de Gimnastică

257
Adrian Stoica a fost ales, în unanimitate, prin vot deschis, în funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică, al treilea său mandat consecutiv, cu prilejul Adunării Generale de alegeri desfășurate, vineri, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului. 

Stoica a obținut 37 de voturi din partea celor 37 de delegați prezenți, dintr-un total de 49 de structuri afiliate la federație. Pentru că nu a avut contracandidat, adunarea generală a fost de acord pentru un vot deschis. 

Pentru cele două posturi de vicepreședinți, care au fost aleși prin vot secret, constănțeanca Simona Amânar Tabără a obținut 33 de voturi, iar Dan Grecu - 29. Fosta campioană nu a fost prezentă la alegeri, din cauza unui eveniment fericit, botezul copilului ei, dar adunarea generală a votat-o în absență, fapt permis de statut. De menționat că Mariana Bitang și Maria Fumea, propuse de asemenea pentru postul de vicepreședinte, s-au retras din cursă. 

Constanța are două membre în Comitetul Executiv, Olga Didilescu (32 de voturi) și Cristina Spînu (19), celelalte cinci posturi revenindu-le următorilor: Liliana Cosma (26), Adrian Durlă (23), Maria Fumea (32), Dragoș Bîrzu (28) și Augustin Pop (34). 

Adunarea Generală a respins o propunere pentru mărirea numărului posturilor de vicepreședinți de la 2 la 3, pentru viitoarele alegeri. Propunerea viza reprezentarea fiecărui sport din cadrul federației la nivel de vicepreședinție (gimnastică feminină, gimnastică masculină, gimnastică aerobică). 

Conform raportului de activitate pe perioada 2009-2012, FRG a obținut 121 de medalii (44 de aur, 43 de argint și 34 de bronz) la marile competiții internaționale, de la juniori la seniori, în timp ce bilanțul la JO a fost de o medalie de aur, una de argint și una de bronz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5992 secunde