Trei constănțeni bat cu pumnii în ușa loturilor de juniori și tineret

1542
Trei constănțeni bat cu pumnii în ușa loturilor de juniori și tineret - 31149aa92d980a35b306b0149c56c0d3.jpg
Ieri a început la Mangalia o acțiune de selecție pentru cele două reprezentative, trialul desfășurându-se și astăzi.

Complexul Sportiv "Alutus" din Mangalia găzduiește, timp de două zile, o acțiune de selecție pentru loturile de juniori și tineret, aspiranții fiind trecuți prin sită de antrenorii Titi Tudor (la juniori) și Relu Auraș (la tineret). Gala de astăzi începe la ora 10.
Printre sportivii care vor fi verificați se numără și trei constănțeni, Algerian Agbal (CS Năvodari, categ. 60 kg), Bogdan Burcin (CS Farul, categ. 66 kg) și Arsen Mustafa (CS Farul, categ, 54 kg), toți la juniori.
"Noi sperăm ca toți trei să fie admiși în Naționale, pentru că au calități și perspective frumoase. Rămâne acum să-i și convingă pe tehnicienii federali", a declarat, pentru "Cuget Liber", arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța, care este delegatul general al celor două gale de la Mangalia. La acțiunea de la "Alutus" oficiază și trei arbitri constănțeni, Marius Marga, Marius Miron și Adrian Tănase.
În acest moment, Constanța este reprezentată la lotul național de perspectivă de Ionuț Băluță (CS Năvodari, categ. 57 kg) și Enver Amiș (CS Farul, categ. 45 kg), iar la cel de tineret de Ionuț Culea (categ. 54 kg) și Daniel Bocai (categ. 69 kg), ambii de la Alutus Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2811 secunde