Trei suporteri maghiari, la spital, cu traumatisme cranio-cerebrale

86
Trei suporteri maghiari, la spital, cu traumatisme cranio-cerebrale - suporteri1-1378481011.jpg

Articole recomandate

Trei suporteri maghiari aflați în zona Arenei Naționale au fost duși la Spitalul Sfântul Pantelimon, cu traumatisme cranio-cerebrale, iar un altul, rănit în Centrul Istoric, a primit îngrijiri la fața locului, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.


Un alt suporter maghiar a fost rănit în Centrul Istoric, acesta având un traumatism cranian. Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, acesta refuzând să fie dus la spital, a precizat Oprița.


O femeie de 38 de ani, care se externase de la Spitalul Sfânta Maria, a fost rănită, în timpul altercațiilor în care au fost implicați suporteri maghiari, aceasta fiind preluată de o ambulanță și dusă la Spitalul Elias. Femeia are contuzii și ochii iritați de la gazele lacrimogene, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță București - Ilfov, Alis Grasu.


De asemenea, un alt suporter maghiar venit la București pentru a asista la meciul România - Ungaria, a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență București, după ce i s-a făcut rău în Gara de Nord, anunță realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5165 secunde