UPDATE. ROMÂNIA-UNGARIA. Conflictele au degenerat. SUPORTERI răniți, preluați de SMURD!

86
UPDATE. ROMÂNIA-UNGARIA. Conflictele au degenerat. SUPORTERI răniți, preluați de SMURD! - 52272dd695f9cfd30e000000-1378476398.jpg

Articole recomandate

Angajații teraselor din Centrul Vechi, care strâng cioburile și mobilierul rupt după conflictul dintre fanii unguri și trupele de jandarmi, spun că nu au văzut niciodată suporteri atât de violenți, deși în localurile lor s-au perindat, până acum, mii de susținători străini ai echipelor de fotbal.


"Aruncau și cu câte două scaune deodată. Eu am văzut cum unul a ridicat de unul singur masa și a aruncat-o peste un jandarm, care a căzut la pământ", a declarat o chelneriță de la una dintre terasele la care au băut fanii veniți din Ungaria.


Martorii mai susțin că suporterii unguri au fost foarte brutali și au aruncat în jandarmi cu tot ce au avut la îndemână - sticle, pahare, scaune, mese și scrumiere, anunță realitatea.net. Incidente violente s-au petrecut și în Gara de Nord, jandarmii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene. 




Update. Peste o mie de suporteri maghiari au ajuns la Gara de Nord și urmează să fie transportați cu autocarele către Arena Națională. Un dispozitiv impresionant de jandamri a fost plasat la gară pentru a asigura ordinea.


O parte dintre suporterii unguri au reușit să coboare din tren mai devreme. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi au arătat fum ieșind din tren. Este, deocamdată, neclar care sunt pagubele produse garniturii, de către suporteri.


Între suporteri și jandarmii prezenți la Gara de Nord au izbucnit ciocniri violente. Jandarmii au folosit gazele lacrimogene. Cel puțin cinci persoane au primit îngrijiri medicale de la SMURD, scrie realitatea.net.


Meciul de fotbal România-Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, va avea loc astăzi, de la ora 21.00, pe Arena Națională.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.876 secunde