Trial pentru tinerii "stejari", înainte de World Rugby Nation

164
Trial pentru tinerii

Articole de la același autor

Selecționata secundă a României va disputa în luna iunie două partide de pregătire în campania galezilor de la Crawshays Welsh RFC. Partidele sunt programate pe 1 și 4 iunie, la București, și va fi ultima testare a tinerilor jucători înaintea selecționării acestora printre "stejarii" ce vor lua parte la turneul World Rugby Nation Cup, ce va avea loc tot la București.

Prima partidă împotriva puternicilor galezi se va disputa pe 1 iunie, ora 19, pe Stadionul Național "Arcul de Triumf", iar cel de-al doilea se va disputa pe 4 iunie, ora 17.30, pe Terenul Ghencea 2, după disputarea finalei Campionatului Național de Juniori.

Selecționerul Lyn Howells a selecționat pentru acest trial 49 de jucători.

Crawshays Welsh RFC este o variantă locală de Barbarians, formată din foști internaționali și jucători de perspectivă din campionat. Nume legendare ale rugby-ului galez au evoluat pentru această echipă.

"Aceste meciuri le oferă jucătorilor tineri șansa să se afirme și să atragă atenția antrenorilor. Vorbim la România A despre jucători care termină junioratul, dar și cei care fac parte din lotul largit al primei echipe și oportunitatea de a evolua la un nivel mai ridicat internațional. Aceste două partide reprezintă un prilej pentru antrenorii echipei naționale de a vedea la lucru toți jucătorii de valoare din campionatul intern, precum și pe cei care evoluează în alte țări", a declarat Haralambie Dumitraș, președintele FRR, pentru site-ul federației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1851 secunde