Gheorghe Hagi: "Avem oferte concrete pentru jucători, din străinătate"

301
Gheorghe Hagi:

Articole de la același autor

Ediția 2015/2016 a campionatului românesc s-a încheiat de ceva timp pentru echipele clasate în partea superioară a clasamentului. Jucătorii au primit din partea cluburilor câteva zile de vacanță pe care să le petreacă în compania celor dragi și în care să-și recapete forța psihică înaintea debutului noului sezon.

Și la Viitorul Constanța s-a intrat în vacanță, mai puțin conducerea clubului, care, prin vocea managerului tehnic Gheorghe Hagi, pregătește intens prima campanie europeană din istoria echipei. Într-un interviu acordat site-ului oficial al Academiei, Hagi a lămurit ultimele aspecte din interiorul clubului.

"Este o perioadă foarte importantă și foarte intensă. Muncim din greu pentru a crea o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Am avut un sezon foarte bun, care a fost încununat cu o calificare în Europa League. Pe fiecare compartiment, vom căuta să aducem 2-3 jucători noi. Suntem angrenați într-o campanie însemnată de achiziții, pentru că vrem să facem un sezon viitor cel puțin la fel de bun ca precedentul. Avem câteva oferte concrete pentru unii din jucătorii noștri și, cu siguranță, vor fi câteva transferuri în străinătate. De asemenea, vom fi nevoiți să renunțăm la câțiva dintre jucătorii din sezonul trecut. Sper să ne înțelegem la o despărțire amiabilă.

Pentru că cererea de abonamente VIP este în creștere, ne-am gândit la o extindere a sectorului lojelor VIP, pe care o vom analiza în viitorul apropiat. Ne-am gândit și la unele facilități pentru cei cu abonamente la Tribuna 0, Tribuna l și Tribuna a ll-a, cum ar fi cadouri surpriză la încheierea abonamentului, dar și reduceri la produ-sele achiziționate din magazinul oficial", a explicat Hagi.

v v v

În perioada 26-29 mai, la Ovidiu, va avea loc Cupa Hagi Danone U12 (născuți după 1 ianuarie 2004), ediția 2016.

Competiția aliniază la start 12 e-chipe, șase formații de club și șase școli gimnaziale. Echipele care vor participa sunt Academia Hagi (an-trenor, Cosmin Constantin), Dinamyk Craiova, Kinder Tg. Mureș, Viitorul Cluj, Kinder Târgoviște, Luceafărul Drobeta Turnu Severin, Liceul Teoretic "Eugen Pora" Cluj Napoca, Școala Gimnazială "Liviu Rebreanu" Târgu Mureș, LPS "Mircea Eliade" București, Școala "Traian" Pitești, LPS "Banatul" Timișoara, Școala "Bosanci" Suceava.

Se vor forma două grupe a câte șase echipe, fiecare serie fiind alcătuită de trei echipe de club și trei școli generale. Joi, vineri și sâmbătă vor avea loc confruntările din faza grupelor, iar duminică sunt programate semifinalele și finala. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5492 secunde