Gheorghe Hagi neagă despărțirea de Viitorul. "Sunt în vacanță la Mallorca"

195
Gheorghe Hagi neagă despărțirea de Viitorul.

Articole de la același autor

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a anunțat, printr-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al Academiei Hagi, faptul că se află în vacanță alături de familie, la Mallorca (Spania), unde se bucură de câteva zile de relaxare, după un sezon intens cu echipa sa de club, dorind să infirme informațiile apărute de curând în presa sportivă, care a speculat faptul că ar fi semnat cu o echipă din străinătate. 


După victoria Viitorului contra celor de la ASA Târgu Mureș (6-1), tehnicianul a avut o reacție care a pus la lucru imaginația jurnaliștilor. Întrebat dacă dorește să antreneze în străinătate, acesta a răspuns: "De ce să nu accept o ofertă din străinătate, să muncesc gratuit ca acum? Vom vedea, sunt deschis oricărei oferte". 


Zilele trecute, Hagi a fost prezent la Istanbul, alimentând zvonurile că ar fi semnat deja cu echipa la care a trăit cele mai mari satisfacții ca jucător, Galatasaray. O altă informație a fost lansată de directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, care îl dădeau pe "Rege" la echipa rusă de prima ligă Rubin Kazan. 


Aflat "pe făraș" la Espanyol, Costel Gâlcă este văzut de oamenii din fotbal ca antrenorul potrivit pentru a prelua "grădinița lui Hagi", în cazul în care acesta va părăsi trupa din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6388 secunde