Grupă de foc pentru Academia Hagi la Trofeul "Puskas 2016"

184
2
Grupă de foc pentru Academia Hagi la Trofeul

Articole de la același autor

În perioada 13-16 mai, în Ungaria, la Felcsut, are loc a lX-a ediție a turneului internațional "Puskas - Suzuki Cup 2016", competiție la care va lua parte și echipa de juniori B a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" (jucători născuți după 1 ianuarie 1999). 


Turneul este organizat de Academia "Ferenc Puskas" și reunește la start șase echipe: Academia Puskas (echipa gaz-dă care poartă numele fostului mare atacant maghiar), Real Madrid (clubul la care Ferenc Puskas a avut cele mai mari performanțe ca jucător), Panathinaikos Atena (clubul la care a avut cele mai bune rezultate ca antrenor), Honved Budapesta (echipa din Ungaria la care a activat), KRC Genk și Academia Hagi. 


În urma tragerii la sorți, trupa pregătită de Nicolae Roșca a fost repartizată într-o grupă dificilă, alături de Honved Budapesta și Real Madrid. 


Astfel, prima partidă a Academiei Hagi este programată sâmbătă, 14 mai, de la ora 14, în compania celor de la Honved Budapesta, iar confruntarea cu Real Madrid va avea loc duminică, tot de la ora 14.


Meciurile finale ce vor stabili ierarhia finală se vor juca luni, 16 mai. 


Comentează știrea

jXKocLOgdZePCrXVOV
1 decembrie 2016
DWwRkZHsKpz

e0IOnN afojscwecbed, [url=http://dyhmgfgzaczm.com/]dyhmgfgzaczm[/url], [link=http://wyqrywwhhnrs.com/]wyqrywwhhnrs[/link], http://mkxocvlsdabb.com/

shxGqnny
2 decembrie 2016
KXhDSGsXSo

Rg6E9N uxtunhvzqope, [url=http://cznpbirpqqoy.com/]cznpbirpqqoy[/url], [link=http://tsliwwugbuyx.com/]tsliwwugbuyx[/link], http://txalmawzioqc.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3795 secunde