Fotbal îndoliat! Patrick Ekeng, mort pe teren, la 26 de ani

263
Fotbal îndoliat! Patrick Ekeng, mort pe teren, la 26 de ani - fotbalul-1462723866.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 6 mai, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo primea vizita Viitorului Constanța într-o partidă cu iz de vacanță. Nimic nu prevestea tragedia ce avea să se întâmple. În minutul 63, antrenorul "câinilor", Mircea Rednic, îl introduce în teren pe mijlocașul camerunez Patrick Ekeng, în locul lui Eric Bicfalvi. Șapte minute mai târziu, Ekeng se prăbușește ca secerat la mijlocul terenului, sub privirile colegilor și adversarilor, care au înțeles rapid gravitatea situației și au solicitat urgent ajutorul medicilor. 


Nici prezența staff-ului medical al lui Dinamo nu i-a readus cunoștința lui Ekeng, așa că a fost chemată salvarea, pentru a-l putea transporta pe dinamovist la Spitalul Floreasca, la doi pași de arena unde se disputa partida. O oră și jumătate s-au luptat medicii de la Spitalul Floreasca să-l resusciteze pe jucătorul de 26 de ani, din păcate fără succes. Un alt jucător al lui Dinamo părăsește această lume, lăsând în urmă doar lacrimi și regrete. 


Patrick Ekeng avea 26 de ani, era căsătorit și avea o fiică, iar din ultimele informații apărute se pare că mai aștepta un băiețel. Locul în care Patrick Ekeng s-a prăbușit este unul de pelerinaj acum pentru suporteri, coechipieri, adversari sau oameni simpli ce au venit să aprindă o lumânare în memoria fotbalistului trecut în neființă. 


Ca urmare a celor întâmplate, Federația Română de Fotbal a decis amânarea tuturor partidelor din Liga l, a ll-a, a lll-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de juniori, partide de futsal și fotbal feminin.


Astfel, finala Cupei României, dintre Dinamo București și CFR Cluj, a fost mutată pe 17 mai, Viitorul Constanța U19 va disputa finala Ligii Elitelor în compania celor de la Ardealul Cluj pe 21 mai, iar în Liga a II-a, FC Farul va întâlni pe SC Bacău miercuri, 11 mai, de la ora 17. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5382 secunde