Video TRAGEDIE la meciul Dinamo - Viitorul. Fotbalistul Patrick Ekeng A MURIT, după ce s-a prăbușit pe teren

3304

Articole recomandate

Tragedie la Dinamo! Fotbalistul Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbușit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni. Camerunezul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca și a murit la scurt timp.




Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca l-au resuscitat mai bine de o oră, însă fotbalistul nu a reacționat la manevrele de resuscitare, au declarat pentru AGERPRES surse medicale. 


Medicul Șerban Bradisteanu, șeful Secției de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din București, declara pentru Dolce Sport: "Sportivul a fost adus în șoc cardio-respirator și colegii fac tot posibilul să-l resusciteze. Situația e însă dificilă și e o necunoscută care va fi rezultatul. Teoretic, la patru, cinci minute fără circulație și fără oxigenare, creierul suferă grav. Asta va rămâne o necunoscută însă. Este o limită care ridică probleme serioase, dacă nu s-a făcut nicio manevră de resuscitare. Poate trebuia defibrilat, poate trebuia intubat. Ar fi trebuit defibrilat, dacă era în fibrilație. Ar fi trebuit ca toate aceste măsuri să fie făcute acolo. Sunt cazuri în care pacienții sunt resuscitați și ore întregi și în final s-a reușit pornirea cordului. Asta se poate întâmpla, dar e important să nu fie leziuni iremediabile la nivelul creierului". 


XXX


Dinamo București și FC Viitorul Constanța au terminat la egalitate, 3-3 (1-2), vineri seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a zecea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9391 secunde