Declarații șocante după moartea dinamovistului Ekeng: "NU a fost resuscitat până să ajungă la spital"

1058
Declarații șocante după moartea dinamovistului Ekeng:

Articole recomandate

Ambulanțele care erau pe stadion la meciul în care a jucat Patrick Ekeng ar fi fost strict pentru transport, iar defibrilatorul atât de necesar în cazuri de urgență nu pare să fi fost în dotarea mașinilor, potrivit digisport.ro.

Conform imaginilor surprinse în direct de Digi sport 1 în timpul partidei, medicii nu l-au intubat pe jucător, lucru esențial în asemenea situații, mai scrie sursa citată.


Un doctor de la Spitalul Floreasca a afirmat ca nicio manevra de resuscitare nu a fost făcută în cazul fotbalistului Patrick Ekeng, decedat vineri seara după ce s-a prăbușit în timpul meciului Dinamo - Viitorul, până la sosirea la unitatea medicală.

"Am primit verdictul în cazul pacientului în vârstă de 26 de ani, care s-a prăbușit pe terenul de sport. A fost adus la noi cu o ambulanță fără manevre de resuscitare, din ce știm noi. A suferit un stop cardio-respirator la camera de gardă. Nu pot să fac speculații, să spun dacă a fost supus sau nu manevrelor de resuscitare, până să ajungă la noi, dar ăsta a fost finalul. Nu e prima dată când se întâmplă un asemenea eveniment. Cauzele vor fi stabilite în urma examenului necropsic. Am vrea să prezentăm condoleanțe tuturor celor implicați", a comentat un medic de la Spitalul Floreasca, întărind ipoteza că intervenția nu s-a produs așa cum trebuia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3601 secunde