"Doctorița mânca semințe și fuma! A ajuns numai șoferul, ea venea mergând" Detalii terifiante despre tragedia din "Ștefan cel Mare"

849

Articole recomandate

Patrick Ekeng a decedat, aseară, după o oră și jumătate de resuscitare, iar acum apar la iveală detalii halucinante de la momentul în care fotbalistul a căzut pe teren.


TRAGEDIE la meciul Dinamo - Viitorul. Fotbalistul Patrick Ekeng A MURIT, după ce s-a prăbușit pe teren

Adrian Ghiță, un suporter al lui Dinamo, susține, pentru gsp.ro, că el a fost cel care a deschis porțile stadionului pentru a intra ambulanța cât mai repede pe gazon, fiind luat imediat în primire de jandarmi.

Apoi a detaliat: "Doctorița mânca semințe și fuma în timpul ăla. A ajuns numai șoferul. Ea venea apoi mergând spre jucător".


Fotbalistul lui Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbușit pe teren în minutul 71 al meciului cu Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni. Camerunezul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca și a murit la scurt timp. Surse medicale din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca au afirmat că ambulanța care l-a transportat la spital pe Ekeng nu era una de interventie, ci doar de transport și, implicit, nu era dotată cu aparatura necesară acordării primului ajutor în astfel de situații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9818 secunde