Finala Cupei României, amânată după moartea fotbalistului dinamovist

157
Finala Cupei României, amânată după moartea fotbalistului dinamovist - football794349960720-1462613670.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Fotbal a decis amânarea Cupei României și a tuturor competițiilor sporive organizate de FRF. Decizia a fost luată de comitetul de urgență al FRF, după moartea fotbalistului Patrick Ekeng.



FRF a precizat că a decis amânarea Cupei României până la data de 17 mai în contextul morții fotbalistului Patrick Ekeng.

"Ca urmare a tragediei din timpul desfășurării jocului Dinamo 1948 SA București – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viață, toate jocurile din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână. Din aceleași motive, Finala Cupei României programată inițial pentru data de 10 mai 2016 se amână și urmează a se desfășura la data de 17 mai 2016", a precizat FRF.

Vă reamintim că, vineri seara, la meciul Dinamo-Viitor, unul din jucătorii alb-roșilor, camerunezul Patrick Ekeng, s-a prăbușit pe gazon și a murit.

Era minutul 70 al partidei dintre Dinamo și Viitorul când mijlocașul camerunez Patrick Ekeng, intrat pe gazon de doar câteva minute, s-a prăbușit inexplicabil la mijlocul terenului.

Poliția și procurorii au deschis dosar penal in rem pentru a stabili în ce condiții s-a produs moartea fotbalistului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4453 secunde