Gheorghe Hagi: "M-am săturat să muncesc gratis"

403
1
Gheorghe Hagi:

Articole de la același autor

La finalul partidei de luni, de la Ovidiu, Gheorghe Hagi a organizat o conferință de presă în care a ținut să lămurească ultimele aspecte din interiorul clubului după prima victorie din play-off, scor 6-1 (3-1) cu ASA Târgu Mureș, prilej pentru a mai debuta încă un tânăr jucător la echipa constănțeană, Tudor Băluță, de doar 17 ani. 


"Astăzi (n.r. - luni) l-am introdus pe Băluță. Va fi un jucător mare, de care veți auzi cu siguranță. Eu cred că, din acest moment, România a câștigat un jucător mare. Poate fi cel mai bun fundaș sau mijlocaș central pe care l-a avut România din toate timpurile, dar acum depinde doar de el. Am mare încredere în calitățile sale", a declarat Hagi. 


Întrebat despre obiectivul echipei în viitoarea ediție de Europa League, tehnicianul nu s-a grăbit să dea pro-nosticuri: "E prea devreme să ne gândim la asta. În primul rând, trebuie să formăm o echipă competitivă. Să vedem de cine ne despărțim și pe cine aducem în schimb. Vom vedea pe cine ne bazăm și apoi ne vom face calcule. Avem o lună și jumătate la dispoziție să facem acest lucru. Orice jucător este transferabil, dar nu ne gândim să împrumutăm pe cineva". 


Actualul manager tehnic al Viitorului se gândește serios să accepte o ofertă de a antrena în Europa, la finalul acestui sezon: "De ce să nu accept o ofertă din străinătate, să muncesc gratis ca acum? Vom vedea, sunt deschis oricărei oferte. Dacă există înțelegere între cele două părți, orice se poate întâmpla. Nu a existat niciun contact cu Galatasaray, însă dacă va fi, nu voi putea refuza. Am trăit experiențe frumoase acolo și nu am cum să le uit".


Comentează știrea

cupan
4 mai 2016
GICA

fa reclamatie la ITM ca nu primesti salariu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4775 secunde