Adrian Pătulea, reprimit în lot înaintea partidei cu SC Bacău

270
Adrian Pătulea, reprimit în lot înaintea partidei cu SC Bacău - adrianpatulea-1461864217.jpg

Articole de la același autor

Vineri, de la ora 17, FC Farul va juca în deplasare, în compania celor de la SC Bacău, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii a ll-a la fotbal.


Va fi primul meci după debarcarea cu scandal a lui Ilie Stan și instalarea lui Ion Barbu ca antrenor principal, cel puțin până la sfârșitul sezonului competițional. 


Ion Barbu și jucătorii Farului l-au condus, joi, pe ultimul drum pe fostul mare fotbalist al clu-bului, Dumitru Antonescu, după care s-au urcat în autocar și au pornit direct spre Bacău. 


"Mâine (n.r. - azi) vom juca cu banderole negre, vom ține și un moment de reculegere. Sper să obținem o victorie în cinstea lui Nea Mitică. Avem nevoie de cele trei puncte. Am decis să îl rechem în lot pe Adrian Pătulea și sunt sigur că nu se vor mai repeta scenele care l-au îndepărtat pe Adi de Farul. Sperăm să-și facă datoria cel puțin la fel de bine cum a făcut-o până acum", a declarat antrenorul Ion Barbu. 


Etapa a V-a mai programează duelurile Academica Clinceni - Brăila (vineri, ora 11) și Rapid București - Dunărea Călărași (vineri, ora 17.30). 


Clasament: 1. Dunărea Călărași (31 p), 
2. Rapid București (31 p), 3. Brăila (28 p), 
4. Academica Clinceni (24 p), 5. SC Bacău (22 p), 6. FC Farul (19 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7338 secunde